2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 23 ноември


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 23 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ви очаква един интересен и наситен със събития, по ваш вкус, ден. Събирайте впечатления и трупайте опит. Не се притеснявайте да завържете нови контакти.

Телец

Мечтателността, която ви е обхванала, контрастира с настроението на повече от околните. Това ще ви направи особено ценни и търсени. Не бягайте от ролята си на умиротворител.

Близнаци

Този петък ще е енергичен и ще трябва да свършите доста работа. Хубавото е, че сте така добре мобилизирани, че почит няма да усетите напрежението.

Рак

Този петък ще трябва да мобилизирате цялата си дисциплина и сериозност. Освен това положете максимални усилия, за да останете спокойни и да не избухвате.

Лъв

Този петък може смело да уреждате сделки и да подписвате документи, свързани с недвижимо имущество. Всичко, започнато днес, свързано с бизнес и земя ще ви донесе успех.

Дева

Сега ще трябва да разберете, че хубавите неща не се получават само с приказки, а със задълбочени и последователни действия. Запретнете ръкави!

Везни

Този петък е възможно да се появи непредвиден проблем у дома като теч, например. Това ще изисква незабавните ви действия и предприемането на необходимите мерки.

Скорпион

Не винаги работата е приятна, но периодът е такъв, че не търпи отлагане. Това важи както за служебни задължения, така и за задълженията ви у дома.

Стрелец

Този петък ще се отличавате от останалите. Интуицията ще ви подскаже най-добре дали да изчакате моментът да отмине или да впуснете през глава да доказвате правотата си.

Козирог

Не всеки ден е слънчев, но пък тогава прохладата е в повече. Такова ще е настроението и днес, и вие ще се впишете успешно в създалата се атмосфера.

Водолей

Този петък няма да е от лесните, но ще е от онези, в които умората от свършената работа ще е по-сладка от всяко мързелуване. Не пестете сили.

Риби

Този петък използвайте ефективно часовете за работа и уреждане на отношения, независимо дали ще имат положителен или отрицателен отенък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама