2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 27 май


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 27 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник следете за нови служебни възможности. Опитайте се да успеете за всички срещи, които сте уговорили. Не се колебайте да разширите кръга на общуване.

Телец

Понеделник ще ви дари с нетърпение за забавления и приятни мигове. Почивката не ви е стигнала, но все пак идва лято. Планирайте извънредна кратка отпуска.

Близнаци

Този понеделник няма да сте много трезви в мисленето. Затова се въздържайте от обещания и сериозни разговори, особено ако са служебни. 

Рак

Ако между вас и партньора ви назряват проблеми, може да възникне необходимост от сериозен разговор. Намерете баланса между хладнокръвието и грижовността.

Лъв

Днес бъдете внимателни в при подписване на документи и в думите си, които изричате пред публика. Съветът на звездите е повече да слушате и ще ви се разкрие това, което трябва да научите, за да се справите с ваш личен проблем, чието решение търсите отдавна.

Дева

Денят ще ви предостави възможност да решите повечето финансови въпроси. Опитайте се да имате ясни намерения към половинката си, за да не решава някой вместо вас какво трябва да правите.

Везни

Този понеделник ви предстои да влезете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание.

Скорпион

Очаква ви силен ден в служебно отношение. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но още малко време трябва да сте нащрек.

Стрелец

Днес не бива да се отпускате нито за минута. Сега със служебните ви  партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка.

Козирог

През този ден ви очакват изненади у дома и новини в живота на близки хора. Може да ви запознаят с някого, а това да е свързано с преживявания, които ще оставят смесени чувства у вас.

Водолей

Този понеделник хладнокръвността ви ще ви позволи да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. За нов проект заложете на хора, с които сте работили успешно и преди.

Риби

Денят ще ви даде поводи да забавите темпото и да се вгледате в реалността. Понесете гордо пропуските и продължете напред с безценния ви опит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама