2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 7 юни


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 7 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден заложете на сигурното. Може да си мислите, че имате възможни опции в бъдещото, но те не са толкова категорични, колкото искате да бъдат.

Телец

Ще се спасите от бурята, ако се подслоните някъде. С други не излагайте на опасности и рискове, а помислете как може да се погрижите за сигурността си. Сега не е време за излишен героизъм.

Близнаци

Бъдете сигурни, че вашето мнение е споделяно от мнозина, но не всички го афишират. Проучете внимателно кои са вашите съюзници.

Рак

Денят може да ви се стори натоварен, но със сигурност няма да съжалявате. Сред изострените ви чувства ще останат само най-ценните и истински. Това ще ви помогне да се ориентирате в ситуацията.

Лъв

Основната ви дейност днес ще предизвиква единствено отвращение у вас. За да не направите бели си вземете болничен, отпуска или извършвайте странична дейност - максимално отдалечена от основната ви.

Дева

Попътният вятър ще зависи от това как точно сте застанали. Рискувате да загубите много време в напразно упорстване, докато другите отплават далеч напред.

Везни

Поставете си висока цел днес, за да сте сигурни, че ще изпълните поне половината от нещата, които е необходимо. Денят не е подходящ за започването на диета.

Скорпион

Основната ви цел днес е да запазите позициите си. Много лесно може да привлечете конкурент на своя страна - действайте в тази посока.

Стрелец

Денят е подходящ за закупуването на малки ел. уреди. Не се хвърляте на най-евтиното, защото може да ви излезе прекалено скъпо.

Козирог

През този ден си подарете поне 2 часа откъсване от реалността. Изключете телефона и се наслаждавайте на природата. 

Водолей

Това е ден, който може да ви сблъска с реалността. Единственият ви изход е да понесете предизвикателството достойно и да се въздържите от обвинения към другите.

Риби

Оставете си резервен вариант, тъй като се очакват промени в плановете ви в последния момент. Имате достатъчно задачи за вършене, така че просто превключете на някоя от тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама