3-те най-комплексирани зодии


3-те най-комплексирани зодии
Снимка: iStock/Guliver

Има 3 зодии, които цял живот робуват на комплексите си и това вгорчава живота им. Не могат да живеят пълноценно заради всички притеснения, които владеят ума и сърцето им. Тези зодии са...

ТЕЛЕЦ

Комплексите на Телците могат да се опишат в учебник по психология. Те не харесват себе си, не вярват в себе си и завиждат на всички, които изглеждат по-добре от тях. Суетни са, спор няма в това. Целият им живот минава в притеснения за външния им вид, дори тогава, когато изглеждат почти безупречно. Комплексите на Телците изключително много им пречат в любовния живот. Несигурността им ги прави истински ревнивци, а това вгорчава живота на половинките им. Колкото и да са млади, колкото и да са красиви, винаги си мислят, че всички останали са по-добри. Вътрешният им страх някой да не вземе мястото им ги превръща в непоносими партньори. Притесненията на Телците излизат извън всякакви граници и често са предразположени към депресивни състояния. В защитната си реакция на това партньорът им да не изневери, те са тези, които изневеряват, за да докажат пред себе си и другите, че са неустоими.

Всички зодии, които ИЗНЕВЕРЯВАТ много - ТУК

БЛИЗНАЦИ

На пръв поглед Близнаците изглеждат уверени в себе си. Поддържани са, грижат се добре за външния си вид и са доста комуникативни. В сърцевината обаче се крие нещо друго. Близнаците имат сериозни комплекси за успеха си и това, което са постигнали в живота. Чувстват се нереализирани, не харесват пътя, по който са тръгнали и мечтаят за други висини. Липсата на самочувствие относно реализацията в живота им отново пречи на личните взаимоотношения и любовните връзки. Те търсят партньор със сходни парични възможности и успехи, за да не се комплексират допълнително. За тях е непоносимо да излизат с по-успял човек, защото не биха имали самочувствието да се отпуснат и да бъдат себе си. Притесненията на Близнаците никога не свършват, колкото и нагоре да се изкачат по стълбицата на успеха. Винаги мислят, че не е достатъчно.

3-те зодии, които не ги бива в ЛЕГЛОТО - ТУК

СТРЕЛЕЦ

Стрелците цял живот имат проблеми в личния живот. Вечните самотници, които се чувстват недооценени от целия свят. Любовният им живот е изключително сложен и това понижава самочувствието им значително. Много често са отхвърляни от хора, които обичат и това им е създало сериозен комплекс за малоценност. Нямат увереност да заговорят непознат, да не би и той да ги отхвърли. Не се впускат в нови връзки и взаимоотношения. Затворени са в себе си и не допускат никой до сърцето си. Всичко това им създава и комплекси относно външния им вид, както и започват да се чудят за чертите от характера си. Дали са достатъчно добри или нещо у тях не е наред? Комплексите на Стрелците могат да бъдат излекувани само от силна и истинска любов, която да бъде споделена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама