3-те най-страстни зодии за жени


3-те най-страстни зодии за жени
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че близнаците са експериментатори. Раците имат пристрастия към целуването, а Везните са родени да съблазняват?

Решихме да проверим, кой е предназначен за ролята на най-страстна жена, според Зодиака.

Ето какво сочи нашата астрологична оценка:

Овен – жените Овни, пръскат страстта си повече в леглото, вместо в целуването. Предпочитат по-кротките и нежни изпълнения и не обичат да ги принуждават. Изключителни любовници.

Телец – представителките на зодия Телец са истински виртуози в целуването. Те познават всички техники и прилагат уменията си майсторски. Много нежни и търпеливи.

Близнаци – любопитни са по природа, което ги подтиква да опитват все нови неща. Не отделят много време в целувки, ако могат да опитат нещо по-възбуждащо и еротично.

Рак – за Раците, целувката е най-важният ритуал в любовта. Те обожават целуването и понякога се задоволяват само с него. Най-добрите майстори в киното са родени под този знак. За Ракът целувката е цяла история, не само допиране на устните.

Лъв – от целуването до финалното задоволяване, любовта за Лъва и Лъвицата е цяло изкуство. И двата пола усещат, кога целуването не е истинско, а само за отбиване на номер. Лъвицата целува в началото нежно, а после страстно.

Дева – Девите са срамежливи и рядко пристъпват първи към връзка. На първата целувка, Девата анализира, затова и малко вероятно е партньора да хареса как се целува. Когато се отпуснат показват истинската си фина същност. Жената Дева обича да я отрупват с целувки по цялото тяло.

Везни – Везната харесва хармоничността и приятните изживявания. Целувката на жената Везна се помни дълго. Представителките на тази зодия намират точния баланс и дават на партньора си целувката, която очаква от тях – страстна или нежна.

Скорпион – Целува страстно, специално и стихийно. Жените Скорпиони, могат да са спокойно или експлозивни, любопитни или гостоприемни и това личи от целувката им.

Стрелец – харесват кратки и бързи целувки. Падат си по нетрадиционни и нестандартни неща. Готов е да опитват различни техники, включително и различни по пол партньори.

Козирог – харесва да държи нещата под контрол. Не харесват публично демонтиране на чувства. Хладното ѝ поведение ни най-малко е повод за съмнение във вярност и любов, дори обратното. Предани са и верни на партньора си.

Водолей – целувките на тези представителки са не само от страст, но и като приятелство. Те целуват малко грубо и бързо. С целувки показват, дори приятелство и привързаност, но в рамките на допустимото. В интимен план харесват да преминават бързо от целуването към същността.

Риби – за романтичната Риба и целувките са такива. Те са дълги, сладки и прелъстителни. Прегръщат страстно и силно, понякога чак до задушаване. Имат способността да изразяват чувствата си, дори само с една целувка. Рибката иска всички да я оставят на мира в един идеален вътрешен женски свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама