3-те най-влюбчиви зодии


3-те най-влюбчиви зодии

Всички знаем, че любовта е процес. И докато на някои им трябват години, за да се влюбят, при други е въпрос на дни. 

Истина е, че някои хора просто знаят, когато са намерили "единствения" - или поне мислят, че са. Те се усмихват много, сънуват денем и стават наистина положително настроени за живота. 

И когато става въпрос за любов, някои зодии са по-склонни да се влюбват бързо. 

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнакът е жената, която разговаря с всеки на партито, дори с най-странните типове. И тъй като тя има невероятни социални умения, мигновено разпознава хората.

Ако намери някой, който може да се справи с бързото й остроумие, лесно се влюбва. Няма нужда от време за размисъл, а се впуска веднага и дава воля на чувствата си. 

На жената Близнак наистина не й харесва да бъде сама. Той може да не е идеалният мъж, но ще игнорира недостатъците му, за да може винаги да има някой около нея. Това може би не е най-правилното решение, но понякога хората оглупяват от любов.

Рак (21 юни - 22 юли)

Жената Рак живее в нейния малък собствен свят и когато никой не я сваля на земята, е склонна бързо да се влюбва. Има богато въображение и когато открие мъж, който да играе главната роля в нейната приказка, бързо му дава сърцето си. 

Не мисли логично, когато става въпрос за любов, затова емоциите й взимат превес и моментално разпалват огън. И макар че някои могат да го сметнат за рисковано, тя го намира за вълнуващо. 

Везни (23 септември - 22 октомври)

Жената Везни е мила, честна и вижда най-доброто във всеки. Макар че не всеки заслужава нейното доверие.

Тя е много социална, подобно на Близнаците, затова й е лесно да намери мъж, в когото бързо да се влюби. Иска да има хармония в живота си, а любовта й помага да я постигне.

Когато търси партньор, не й е трудно да го намери, тъй като е отзивчива и дипломатична. Дори той да мисли напълно различно от нея, тя намира начин да балансира в отношенията им.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама