3-те зодии, които НИКОГА не са изневерявали


3-те зодии, които НИКОГА не са изневерявали
Снимка: iStock/Guliver

Да, има хора, които държат на честността повече от всичко. Има зодии, които държат на себе си и човека до себе си толкова, че никога не биха направили нещо, за което да съжаляват след това.

Рак

Тази зодия държи на семейството си повече от всичко. Не вярва, че може да открие по-подходящ човек от този, който вече е намерил. За това го пази с цената на всичко. Ако любовта изчезне, Раците биха предпочели да си тръгнат с мир, но никога не биха нарушили своя закон - никога да не изневеряват. Против принципите им е и против разбиранията за живота. Вярват, че човек получава добро, когато прави същото.

Везни

Везните се колебаят за всичко в този живот. Няколко пъти са били на ръба на изневярата, но здравият разум ги е връщал обратно в правия път. Страстни са, обичат живота и забавленията, но нещо ги спира, дори когато се намират в много нещастна връзка. Предпочитат да са сами, вместо да играят игрички и да се правят на такива, каквито всъщност не са. Изневярата не е по тяхната част.

Водолей

Водолеите са много праведни. Те спазват всички правила на живота и законите в ежедневието. Имат добро самочувствие и знаят, че са стойностни хора, за това и никога не биха опетнили репутацията си. Дават всичко от себе си за любимия човек и дори, ако той им изневери, никога не биха отвърнали със същото. Под нивото им е и не разбират защо трябва да го правят, вместо да прекратят връзката си и просто да започнат на чисто с нов човек. Толкова е просто!

А кои са ЗОДИИТЕ, които изневеряват най-МНОГО- продължете ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама