3-те зодии, които ги грози ПРЕДАТЕЛСТВО в началото на 2018


3-те зодии, които ги грози ПРЕДАТЕЛСТВО в началото на 2018
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено лошите новини ни стряскат. Понякога те носят след себе си добри и хубави периоди. В живота има едно ценно правило, което може постоянно да ни напомня да бъдем с положителна нагласа и да не приемаме твърде навътре проблемите, за да не ни завладеят.

Планетите ни подсказват, че в началото на годината някои зодии ще бъдат предадени от близки хора и това ще ги нарани.

Ето кои от зодиака могат да се подготвят още от сега за разтърсващи емоции:

Близнаци

Влагате много надежди в някои от нещата, които правите. Това е страхотно. По-добре насочете енергията си към това, в което виждате смисъл и работете за успехи в тази посока. Наскоро може би сте срещнали човек, който ви е развълнувал, но ще се окаже, че влагате емоции във вашата връзка, на които той няма да отвърне. Това ще ви разочарова и ще се чувствате предадени. Добрата новина е, че много скоро ще се отърсите от негативно преживяване.

Скорпион

По принцип не вярвате много на приятелите си напоследък. Тази ваша предпазливост си има причина и по-добре не я забравяйте. Бъдете подготвени, че не всички около вас ви мислят най-доброто. Ваш доверен човек ще се окаже предател. Това разбира се ще ви огорчи, но не за дълго. По-добре да нямате такива хора около себе си.

Риби

Съветваме ви да не бъдете толкова доверчиви! Знаем, че сте добри души, които се стараят да дават всичко от себе си и да радват околните. Още януари месец ще се сблъскате с разочарованието от някой, на когото сте разчитали до момента. Може това да се окаже най-близкият ви човек. Знайте, че всяко зло е за добро и най-важното е, че ще се справите с предателството и смело ще продължите напред!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама