3-те зодии, които ги очаква добра новина тази седмица


3-те зодии, които ги очаква добра новина тази седмица
Снимка: Istock/Guliver

Вече сме в средата на седмицата и може би ни се струва, че до края ѝ остава много време. Не се безпокойте, защото времето лети, а днешният ден е с изключително позитивен заряд, който ще се отрази на някои от зодиите. Ето кои са щастливците, които до неделя ще получат добра новина! Вижте дали сте сред тях:  

Зодия Лъв

Може би вече се чувствате изморени от предходните дни и тази сутрин сте станали трудно и с нежелание. До края на днешния ден обаче ще се заредите с положителна енергия и с нови сили ще изживеете следващите дни от седмицата. До неделя ви очаква приятна новина, която ще промени живота ви. Щастието е много близо, огледайте се за него и се подгответе за силни емоции и прекрасни мигове. Споделяйте красотата с най-близките си хора, за да се чувствате още по-добре.

Зодия Скорпион

Напоследък нямате никакво време за почивка и се чувствате изморени. Иска ви малко спокойствие и имате крещяща нужда от релакс, но периодът е толкова натоварен, че това ви изглежда абсолютно невъзможно. Вашите близки са забелязали умората ви и ще ви зарадват с изненада, която ще върне доброто настроение и усмивката ви. Очаква ви подарък, свързан с дългоочаквано пътуване или мечтана дестинация. Време е за заслужената почивка и далечни пътувания! Всичко, което искате е на път да се сбъдне!

Зодия Риби

Последните дни са пълни с грешни стъпки и провали. Сякаш сте в омагьосан кръг от негативни емоции и съдбата изобщо не е на ваша страна. Вече сте почти отчаяни.... Недейте да склонявате глава пред проблемите, нали това което не ни убива, ни прави по-силни. Звездите са благосклонни към вас тази седмица и определено ви очакват приятни емоции. Ще се срещнете с човек, който ще ви помогне да решете всичките си проблеми. Огледайте за късмета си, защото той е наблизо, просто трябва да го потърсите!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама