3-те зодии, които гледат всичко под лупа


3-те зодии, които гледат всичко под лупа
Снимка: iStock/Guliver

Аналитичните хора, които винаги мислят, гледат факти и се доверяват на логика, имат много специална когнитивна интелигентност. Ето и под кои зодиакални знаци най-често са родени те.

Дева

Надали има по-аналитичен човек от Девите. Те са като истински информационни агенции, думите им винаги са логични, подплатени от факти, защото имат огромни знания. Ако искат да направят по-голяма покупка, първо проучват пазара, допитват се до познати, четат и мнения в чуждестранни форуми. След щателното проучване спокойно могат да вземат решение. В случай, че имате Дева в живота си, в комбинация със сложен казус, то наистина сте уцелили „златна мина”.

Водолей

Макар да не дават вид на особени анализатори, Водолеите също разчитат на бърза мисъл и добра логика. Понякога дават вид на груби хора, незачитащи чувствата на околните, но това е защото в главата им се въртят толкова много мисли и теории, че нечии емоционални драми не могат да ги вкарат обратно в реалността.

Скорпион

Скорпионите са изключително мистериозни и умни, което понякога отблъсква околните и те често са сами. Не обичат да споделят, предпочитат да наблюдават случващото се около тях. Могат да бъдат и социални, но само с определен тип хора. Всъщност, те наистина трудно намират съмишленици, които да отговарят на интелектуалното им ниво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама