3-те зодии, които могат да ви разсмеят винаги


3-те зодии, които могат да ви разсмеят винаги
Снимка: iStock/Guliver

Зодиакалните знаци, които са родени комици, са надарени с естествено чувство за хумор и самоирония. Защото всички знаем, че е адски неудобно да си в компанията на човек, който отчаяно се опитва да е забавен. И колкото повече се старае, толкова по-трудно се получава. Не, тези 3 зодии са умни, одухотворени и използват хумора като начин на съществуване.

1. Везни

Везните обичат хората да се смеят и да са в добро настроение. Те често използват хумора като защита и винаги биха се пошегували, за да избегнат конфронтация. Важното е, че винаги знаят кога да спрат и преценяват изказванията си спрямо ситуацията и хората около тях. Те са страхотни в импровизациите и дори най-злободневните неща могат да изглеждат като истински анекдоти.

2. Стрелец

Стрелецът определено не е от типа шегаджии, които разказват вицове. Най-често ще го чуете да разказва истории за живота си, пречупени през призмата на самоиронията му. И точно в тези моменти, когато дори не се опитват да забавляват, постигат най-голям ефект върху околните. Като цяло, Стрелците са наблюдателни и интелигентни, така че могат да видят хумор там, където другите биха го пропуснали.

3. Риби

Рибите имат своя собствена визия за света и невероятно въображение, така че тяхната перспектива ги прави толкова забавни и привлекателни. Тъй като са склонни да проявяват съчувствие, голяма част от техния хумор идва от дълбокото разбиране на човешкия опит. Те мислят „извън кутията” и това прави техния хумор уникален и нетрадиционен, дори понякога черен и вулгарен.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама