3-те зодии, които помнят ВСИЧКО


3-те зодии, които помнят ВСИЧКО
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които могат да прощават, но никога не забравят. Точно с тях ще ви срещнем днес. В случай, че имате в живота си представител на някоя от тези 3 зодии, по-добре премисляйте добре думите и действията си, за да не съжалявате.

Скорпион

Това е знакът с най-добра памет в целия зодиак. Пряката конкуренция на слона, може да използва своите способности, за да върне лентата десетилетия назад и да ти натрие носа, разказвайки случка с точни дата и час. Скорпионите могат да обрисуват картини с думи и спомени, независимо дали са били добри, или лошо.

Телец

Определено не искате да виждате лошата страна на тази зодия, така че бъдете премерени в нейно присъствие. Както се казва – "два пъти мери, веднъж режи", особено в присъствието на Телец. Те няма да ви "трият сол" на главата, ако сте стъпили накриво, но бъдете сигурни, че когато най-малко очаквате, ще получите драматично напомняне.

Рак

Раците помнят изключително добре всякакви събития, но това е само, за да се предпазят от нараняване. Силната им бдителност и внимание ги кара да се затварят в черупките си, когато са в присъствието на човек, който ги е нагрубил по някакъв начин. Така или иначе, за да получите прошка от Рак, трябва да го молите за извинение поне веднъж седмично в продължение на година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама