3-те зодии, които са "майките" сред приятелите си


3-те зодии, които са "майките" сред приятелите си
Снимка: iStock/Guliver

Сещате ли за онези приятели, от които имате повече страх и респект, от колкото от собствените си родители? Те винаги са насреща, за да ви кажат, че е време да спрете да пиете, че трябва да се храните по-здравословно и да внимавате с гаджетата. Сякаш майчинският им инстинкт е толкова силно развит, че го проектират върху всички около себе си. Ето кои са най-загрижените, всеотдайни и притесняващи се зодии.

Риби

Не само че могат да бъдат най-доверения ви човек на света (макар понякога да ви дразнят), но и можете да бъдете сигурни, че те биха направили всичко за вас. Това ги превръща и в перфектни родители, между другото. Чувствителни и със силно развита интуиция, Рибите ще ви съветват, подкрепят и понякога ще ви досаждат с непоисканите си мнения и "усещания".

Везни

Везните са хората, които първо преценят дадена ситуация и след това действат. Пресмятат плюсове и минуси, обсъждат и премислят по 100 пъти даден казус. Изключително спокойни и уравновесени, те биха ви спестили доста неприятности с анализаторските си качества (особено що се касае до любовни дилеми).

Стрелец

Стрелците обграждат всичките си приятели с топла майчина любов. Те обичат да споделят опита си и да поучават, така че бъдете готови за много дълбоки разговори с поука. Няма да ви се натрапват, но ще са ви благодарни, ако им доверите тайните си и им поискате съвет. За тях това значи доверие, а доверието е всичко.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама