3-те зодии, които са най-големите предателки


3-те зодии, които са най-големите предателки
Снимка: iStock/Guliver

Нека да си признаем - някои хора са по-верни от други. Това може да се дължи на различни причини - от недостатъчна увереност да сложат край на една връзка, преди да започнат друга, до поставянето на техните желания над тези на половинката им.

Ако се чудите кои са тези хора, може да се допитате до астрологията. Следните 3 зодии са най-големите предателки, които е най-вероятно да изневерят на половинката си.

Скорпион

Скорпионите имат силно сексуално желание и това може да дойде малко в повече на представителите на някои зодии. Ако не са задоволявани в леглото, това може да ги накара да потърсят някъде другаде това, от което имат нужда. Когато Скорпионът види нещо, което иска, независимо дали е връзка с друг човек или нещо по-материално няма да се спре пред нищо. Това включва лъгане и манипулиране, ако се налага.

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат център на вниманието и ще им е трудно да устоят на мъже, които се отнасят с тях като с кралски особи. Тяхното его и самочувствие може да ги направи привлекателни в очите на другите, затова не им липсват ухажори. Представителките на тази зодия са изключително самоуверени, заради което смятат, че не могат да бъдат в обятията на само един мъж. Още повече, че те са много социални и обичат да излизат, така че не им липсват възможности.

Стрелец

Стрелците са безгрижни характери, които нямат спирачки в търсенето на нови вълнуващи предизвикателства. Те са спонтанни хора, които взимат решения на момента, често без да помислят за последствията. Заради това, когато са нещастни във връзката си, е много вероятно да изневерят на партньора си с един или повече мъже.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама