3-те зодии, които ще се СГОДЯТ тази пролет


3-те зодии, които ще се СГОДЯТ тази пролет
Снимка: iStock/Guliver

Ако тайничко си мечтаете да чуете заветното предложение от вашия любим, то по-добре не гадайте, а вижте дали сте сред късметлийките, които ще се сгодят до края на пролетта.

Лъв

Определено не умеете да чакате дълго, когато искате нещо силно, а "падането на колене" е едно от тези неща. Макар вече да си задавате въпроса дали всичко с връзката ви е наред, успокойте се, защото за някои от вас се готви специална изненада. Изтрийте всички съмнения от главата си - това е човекът, който ще ви обича, разбира и ще гори за вас дълги години наред.

Близнаци

Вярвайте повече в себе си и в качествата, които притежавате, за да задържите човека до вас. Може би притеснението дали сте достатъчно добри понякога замъглява ясната ви преценка и не можете да забележите знаците, които той ви дава. Любовта чака само да отворите сърцето си, за да ви докаже с романтично предложение, че заслужавате цялата нежност на света.

Телец

Може би сте заедно от много време, може би вече сте се примирили, че ще живеете на семейни начала без брак, но не бързайте със заключенията. Съдбата ви е подготвила чудесна изненада, която ще бъде още по-голяма за нищо подозиращите Телци.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама