3-те зодии, които ще се сгодят през април


3-те зодии, които ще се сгодят през април
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии този месец ще бъдат приятно изненадани с романтично, а може би и изненадващо предложение за брак.

Рак

Първата зодия, за която чакането ще приключи съвсем скоро, е Ракът. Този емоционален знак, пазител на домашния уют и хармония, най-накрая ще има възможност да създаде свое гнездо. Истината е, че обвързаните Раци вътрешно усещат, че са намерили "своя човек". Доверието ви на моменти е силно, друг път малко ви предава, но всичко това е продиктувано от вашата несигурност, не от качествата на партньора ви и вие го знаете много добре.

Телец

Имате чудесна връзка, вярвате си един на друг и сте преживели толкова много, колкото за две или три двойки. Всичко, през което сте преминали, ви е направило по-силни и по-отдадени един на друг. Вашето заветно предложение чука на вратата, така че не се ослушвайте!

Стрелец

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Може би ви се струва малко прибързано, но това го "казва" само и единствено страхът в главата ви. Всичко идва от това, че все още не сте напаснали характерите си до съвършенство, но перфектни връзки няма, трябва да направите крачката напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама