3-те зодии, които ще срещнат любовта през септември


3-те зодии, които ще срещнат любовта през септември
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, за които този месец ще бъде много романтичен.

Близнаци

Близнаците имат всички шансове да изживеят романса на мечтите си през този месец. Буйната им, вечно търсеща нови преживявания, натура започва да се успокоява с настъпването на есента. Летните преживявания, макар много приятни и търсени, са изтощили емоционално Близнаците и те имат нужда от човек, с когото да се отдадат на уют и приятни разговори за душата. Няма да бъде трудно и да намерят такъв човек, защото като цяло винаги те са саботирали опитите на срещуположния пол за дълготрайни отношения. 

Рак

Този обичащ спокойствието знак ще се радва на голям интерес. Не е изключено необвързаните представители на зодията да срещнат сродната си душа именно през септември. Макар да не се чувстват особено уверени в себе си, Раците ще разпръскват харизма и чар около себе си и така ще привличат само позитиви. Те ще бъдат отворени, разговорливи, "напуснали черупката си", може би точно защото не очакват нищо специално и не се напрягат да направят впечатление. Това обаче ще се окаже техният коз по пътя към любовта!

Водолей

Третата зодия, която ще намери щастието на любовния фронт, е Водолеят. Звездите са отредили на тези мечтатели истински романс, чийто завършек обаче съвсем не е предопределен. Тоест, единствено от тях зависи дали ще позволят на "пеперудите в стомаха" да прераснат в сериозна връзка, или ще предпочетат да останат с приятните спомени за страстни и безкрайни септемврийски нощи. Стига да изберат верния път, Водолеите имат всички предпоставки да "свият гнездо", при това не само за есента. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама