3-те зодии, които създават най-здравите семейства


3-те зодии, които създават най-здравите семейства
Снимка: iStock/Guliver

Семейството е най-важното в този живот. Всичко го знаем, но не всички съумяваме да запазим семейството си здраво. Факторите за това за безброй, но има зодии, на които всичко им се получава с лекота. Тези три зодии са:

Телец

Телците дават всичко за семействата си. Цял живот се опитват да създадат иделната семейна среда. Всичко започва с избирането на правилния партньор, а това става много трудно, защото това е зодията с най-много критерии и претенции. Често пъти Телците намират своята половинка в живота малко по-късно от всички останали, именно защото изчакват перфектния човек, подлагат го на цял куп изпитания и чак тогава отдават сърцето си напълно. Любовта им е силна, те обичат от сърце и са винаги честни с човека до себе си. Когато създадат семейство, Телците дават всичко от себе си то да остане здраво завинаги. Обичат децата и не се бавят много, много. За тях е важно в семейството да няма лъжа, да се правят компромиси и да не се спори за незначителни неща. Каквито и трудности да изпитват, Телците винаги са водещата фигура в семейството и дават добрия тон на разбирателството и обичта.

5-те НАЙ-ВЕРНИ ЗОДИИ - това са зодиите, които най-рядко изневеряват и не разочароват половинките си

Везни

Мечтата на Везните е да бъдат с един партньор до края на живота си. Това търсене започва в много ранни тинейджърски години и разделите на тази възраст обезсърчават нежната душа на Везните. На по-късен етап от живота си разбират, че истинският за тях човек ще дойде в осъзнат момент - тогава, когато намерят своя път в живота. Влюбват се от раз! Заживяват със своя човек за седмици, а след това много бързо стигат и до олтара. Шеметно пътешествие е животът на Везните. На повечето представители на тази зодия е писано да имат повече от две деца. Везните успяват да балансират добре между работата и личния живот. Точно за това никога не възникват проблеми за това дали отделят достатъчно време на семейството си. Те са всеотдайни, забравят за всичко и всички, когато искат да бъдат със семейството си. Държат на дисциплината вкъщи, да разбирателството и образованието.

4-те зодии, които НАЙ-ТРУДНО намират любовта

Риби

Рибите създават семейства млади. Те знаят добре какво искат и чакат само да се появи правилния човек. Изобщо не се бавят и създават семейства наистина много млади. Това е голям плюс, защото заедно с партньора си все още имат недооформени характери и заедно успяват да се нагодят един към друг. Младежкото мислене прави семейството на Рибите истинска скъпоценност. Отлеждат децата си като им показват света с безкрайните си пътешествия. Създават здрави приятелски и родителски връзки с децата си, което им помага в общуването с тях през целия им живот. Домът на Рибите е пълен с обич, липсват безумните скандали в обикновените семейства и всичко е като в приказките. Партньорите им са винаги плътно до тях и заедно взимат всички важни решения. По-устремените Риби успяват както да създадат перфектното семейство, така и да направят блестяща кариера, с която да осигурят охолен живот за хората, които обичат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама