3-те зодии с голяма НОВИНА другия месец


3-те зодии с голяма НОВИНА другия месец
Снимка: Thinkstock

Изненадите предстоят. Октомври ни е подготвил много незабравими емоции и случки, които ще запомним за дълго време. С добро! Това са зодиите, които могат да очакват неочакваното през следващия месец. Чакат ви много вълнуващи събития, ето какви са те и кои зодии ще им се радват:

Рак

Месец октомври ще започне спокойно за вас и без особени промени, както и изненади. Ще се радвате на спокойствието, за което отдавна мечтаете – както в личен, така и в професионален план. Първата седмица ще мине така, но през втората седмица от октомври ще останете повече от изненади от това, което ви предстои.

За много представители на зодиака ще им се наложи да си стягат багажа, защото ги очаква неочаквано пътешествие. Дали подарък, дали печалба… оглеждайте се внимателно и не забравяйте редовно да си пускате тотото, защото късметът е на ваша страна в следващия месец.

Скорпион

Октомври ще ви се стори много кратък, именно заради положителните емоции, които ще го изпълнят. Бъдете щастливи от това, което ви предстои, защото малцина могат да си пожелаят точно това. От средата на месеца ще започнат да ви се случват малки чудеса, но най-голямото от всички е свързано с любовта.

Обвързаните ще получат предложение за брак или предложение за съвместно съжителство, според зависи на какъв етап от връзката си са. Необвързаните ще се запознаят с човек, който ще открадне сърцето им и изобщо няма да има намерение да го връща обратно. Ще бъдете обсипани с много внимание, изненади и отношение, за което не сте си и мечтали. Ще се влюбите…

Риби

Макар и в момента да са ви се струпали някои неприятности, всичко това ще отшуми бързо. Следващият месец ще бъде изключително динамичен и приятен в личен план. Най-голямата новина, която ще научите, ще е свързана с най-близкия ви човек. Ще бъде много щастливо събитие. Оглеждайте се и за хора, с които може да изградите общо бъдеще. Любовта никак не е далеч, стига да сте готови да я посрещнете с отворено сърце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама