3 зодии ги очаква изненада на 26 март


3 зодии ги очаква изненада на 26 март
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

През този ден ще се сетите, че сте оставили непоправени някои свои грешки и това ви измъчва. Просто се върнете към тях и всичко ще бъде наред.

Телец

Този понеделник ще имате интересни комуникации. Някояот тях може да се окаже грешка, която да доведе до приятно запознанство с романтичен оттенък. 

Близнаци

Този понеделник може да се почувствате уморени  още в началото на деня. За това още сутринта обърнете внимание на тонуса си. Направете гимнастика, изпийте прясно изцеден сок и закусете здравословно.

Рак 

Този понеделник ще започне с изключително желание за творчество. Помислете как може да му намерите приложение в работата си. Нещо повече – това може да ви донесе предимство пред останалите и добър повод за повишение.

Лъв

Още от сутринта ще настъпят някои промени в плановете ви. Най-добре се откажете от предварително замисления график. По- добре се адаптирайте към събитията и се включите ефективно в тях.

Дева

Понеделник ще ви донесе приятна изненада от страна на вашата половинка. Няма нужда да скромничите. Напълно заслужавате това, което ще ви се даде.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама