4-те най-раними зодии, които крият чувствата си


4-те най-раними зодии, които крият чувствата си
Снимка: iStock/Guliver

Има много темпераментни зодии, които обичат да привличат вниманието. Има обаче и такива, които искат точно обратното. Те не смеят да покажат чувствата си пред останалите. Предпочитат да бъдат отбрани в действията и думите си, за да не им се налага да обясняват какво им е. Тях не можете да ги видите тъжни. Не защото винаги са щастливи, а тъй като не показват емоциите си по никакъв начин. За тях е по-добре да ги пазят в тайна.

Риби

Те са изключително емоционални и могат да бъдат наранени много лесно. Рядко го показват, защото ги е страх да кажат или демонстрират колко много ги боли. Могат да разкажат за чувствата си единствено и само на най-близките си хора, пред които могат да се отпуснат напълно. Другите дори не могат да забележат, че им има нещо. Рибите прикриват емоциите и чувствата си много добре, дори понякога изглежда, че нямат такива. Mогат да бъдат наранени най-лесно от човек, който им е бил близък. Предателството е нещото, което не могат да преодолеят. Страдат дълго, когато са наранени от приятел.

Близнаци

В тях сякаш живеят две личности. Едната обаче е много ранима и чувствителна. Те също могат да бъдат наранени много лесно, но никога няма да го покажат. Предпочитат да крият емоциите си, за да не изглеждат слаби пред останалите. Ако има човек в живота им, на когото имат доверие, те биха споделили, но единствено и само на него. Той трябва да им е наистина много близък, за да споделят чувствата си. Предпочитат да показват другата си страна – веселата, общителната, независимо какво се случва в главата им и колко много страдат.

Стрелец

Те наистина изглеждат доста студени и дори понякога безчувствени, но това всъщност изобщо не е така. Много лесно са раними, но предпочитат да го крият от заобикалящите ги хора. Според тях това е слабост, която не трябва да се показва пред всеки. Страдат много заради приятелите си. Когато някой близък техен човек се чувства зле, Стрелците изживяват болката заедно с него. Това ги прави много добри и верни приятели, на които може да се разчита дори в най-трудните моменти. Ако имате представител на този зодиакален знак в списъка с приятели, определено трябва да се радвате.

Телец

Познати като едни от най-сериозните в зодика, за Телците е истинска проява на слабост да покажат чувствата си. Ето защо те често ги крият под дебелата обвивка на сериозността си и дори най-близките им хора не могат да разберат как точно се чувстват. За да покажат своята емоция, трябва наистина много да ги боли. И пак ще го направят само пред най-близките си хора. За останалия свят Телците ще си останат сериозни, студени и дори безчувствени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама