4-те най-желани зодии


4-те най-желани зодии
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, на които мъжете просто не могат да устоят. Има мъже, по които женските очи изтичат… Това коя зодия сте, определя харизмата и начинът на привличане на срещуположния пол.

Кои са 4-те най-желани зодии на зодиака, научете сега:

Красива, чувствена, леко тайнствена, секси ... Знаеш ли, имаш ли тези черти? Това до голяма степен зависят от знака на зодиака ти? Провери, дали попадаш в най-желания списък!

1. Овен

Представителите на зодия Овен са истински вокалисти от страст, темперамент и огън. В крайна сметка, това е техния елемент! Те, винаги са в оживено очакване на горещ секс и пламенна романтика. Атрибутът на жената Овен може да е огнено червена рокля и обувки с много високи токчета. У мъжът Овен, също не липсва самочувствие и усещане за мъжественост. Това пък се харесва на противоположния пол, дори сред останалите зодии!

2. Телец

Дамите, родени в зодия Телец, имат стил и класа. За разлика от други земни знаци (Козирог и Дева), елегантността и качеството са поставени над практическите особености. Това се отнася по отношение на дрехи, бижута и аксесоари. Телец мъжът, обожава спретнатостта, марковите неща и така се явява на среща. Уверените Телци се третират като скъпоценен камък. Украсяват бизнес срещи, демонстрират, че са от най-висока класа и отгоре на всичко имат неподправена взискателност.

3. Скорпион

Госпожата Скорпион е мистериозна жена. Тя има уникалната способност да усъвършенства съблазнителните погледи, сексуалните жестове и правилата на изискания флирт. Разговорът с нея е преглед за наистина незабравимо преживяване в спалнята и това е много изкусителна стръв за мъжете. Мъжът Скорпион, както и жената, наистина знаят, какво искат и как да го постигнат.

4. Водолей

Това е зодията, която привлича със своята оригиналност, индивидуалност в хоби, интереси и възгледи. Представителите на зодия Водолей са отлични любовници, но често обръщат играта на топло и студено. След като направи силно впечатлението, Водолеят спира да обръща внимание на заинтересованото лице. Фокусира се върху нещо или някой друг. Това е истинско предизвикателство за отсрещната страна!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама