4-те зодии, които командват останалите


4-те зодии, които командват останалите
Снимка: Pixabay.com

Има хора, които просто обичат да се чува само тяхната дума. Не приемат мнението на другите, обичат да дават тон в живота на останалите и вярват, че са прави във всичко.

Телец

Най-големите манипулатори и генерали в зодиака. Тяхната дума е закон. Всичко, което кажат или направят, е правилно. Няма кой да успее да ги убеди, че понякога може и да грешат. В любовта са изключително властни и не дават на партньора си глас за нищо. Вярват, че те са тези, които правят връзката успешна и точно под тяхно командване всичко ще бъде наред. Изключително трудно е да ги накараш да направят нещо, което не искат, макар и да е за тяхно добро. Ако някога си имате работа с Телец, упражнете козируването си и непрекъснато да повтаряте "Да, скъпа" или "Да, скъпи". Тяхната властност няма край. Ще контролират всяка част от живота ви.

Лъв

Лъвовете са си хищниците на зодиака. При тях не можеш да правиш друго, освен да им се подчиняваш. Вярват, че думата им е закон и са царе на всички останали. Споровете с тях винаги завършват с караници и никога с разбирателство. Те контролират живота на всички около себе си. Понякога им дават тон в живота, казват им кое е правилно и кое не. И някак си успяват силно да влияят на другите. Имат чар, който им помага в процеса за надмощие. Обичат да става тяхното и не приемат "не" за отговор. Ако някой случайно дръзне да не им се подчини, просто изчезва от кръга им с приятели. В любовта са много ревниви и пазят половинката си по най-лошия начин - като я ревнуват до полуда и следят изкъсо какво правят и къде ходят.

Стрелец

Стрелците са изключително манипулативни зодии, макар и често да остават в сянка от това описание. Ловки са, знаят как да се крият и да не правят нещата твърде очевидно. Прицелват се внимателно и никога не бързат с изстрелите. Когато кажат нещо и някой не го приеме, не реагират. Ще направят така, че с времето да постигнат своето, без другият да се усети. В любовта са много властни и искат да контролират всяка част от живота на половинката си. Ако нещо не им харесва, искат веднага да го променят. Не смятат, че винаги са прави, но желанието винаги да казват кое как ще се случи е по-силно от всичко друго.

Козирог

Изключително властни зодии, които никак не подхождат с финес. Те крещят, викат, заповядват и не понасят някой да им противоречи. Погледът им винаги е строг и знаят към кого какъв подход да приложат. Обичат приятелите им да ги боготворят, така че когато чуят, че някой техен приятел се сближава с друг човек, стават изключително ревностни. Ще направят всичко, за да отстранят противника и да запазят цялото внимание за себе си. В любовта действат по подобен начин. Единствената разлика е, че никога не се чувстват уязвими, защото контролират добре ситуацията. Имат навика да се ровят в личните вещи на партньора си, само и само да видят дали имат повод за притеснения. Контролират връзката си от първия до последния ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама