4-те зодии, които побъркват мъжете


4-те зодии, които побъркват мъжете
Снимка: Istock/Guliver

Жената е създадена да бъде нежна, красива и да привлича вниманието на околните. Има жени, които са като магнит. Без дори да можеш да си обясниш какво се случва, когато я видиш, веднага си запленен от нейната красота и енергия.

Кои са тези жени обаче?

Звездите имат отговор. По тези 4 зодиакални знака мъжете няма как да не се захласнат. Те се открояват от тълпата и с лекота се обграждат с обожатели, готови да направят всичко за тяхното внимание и обич. Ето представителките на кои зодии побъркват мъжете:

Лъв

Като истинска царица жената Лъв винаги се излага на показ. За нея не е важно да е влюбена, а да бъде на челна позиция в живота на мъжа. Тя заема важна роля в живота на партньора си и изисква да бъде ценена. Не обича да се подчинява и държи да командва в отношенията, а това силно се харесва и побърква представителите на противоположния пол. Лесно се влюбват, но не задълго.

Водолей

Жената Водолей държи страшно много на това мъжът да се отнася с голямо уважение към нея, така че не очаквайте след първата среща да я вкарате в леглото. Не обича да лъже, за нея е важно да е коректна в любовта. Готова е на минутата да скочи за поредния заформящ се купон. Парите в никакъв случай не са критерии, още повече в избора на партньор в любовта. За нея е важно откровението и хармонията.

Близнаци

Представителките на зодия Близнаци спокойно могат да бъдат заплаха за всяка жена, тъй като много лесно побеждават всяка съперница. Те са остроумни, очарователни и разговорът с тях е като приказка. Много лесно можете да се сприятелите, но това не обещава дълго приятелство. Умира да прави хората щастливи. Иска всички да я харесват и определено се дразни, ако някой й наруши спокойствието.

Скорпион

Жената Скорпион е очарователна и може, без да ти говори, да те омае само с поглед. Способна е да ти напише роман с правила как да се държиш с мъжете. Знае точно кога да завладее мъжкото сърце и винаги усеща, когато погледите са насочени към нея. Не обича скучните партньори и за нея е важно избраникът да успява да и угоди за всичко. В любовта е изключително сериозна и страстна. Хармонията винаги присъства в живота и независимо от околните.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама