4-те зодии, които са НЕУСТОИМИ


4-те зодии, които са НЕУСТОИМИ
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, които привличат мъжете като магнит. Това не е само заради красив и поддържан външен вид, а и заради излъчването и енергията им. Те могат да привлекат някого само с поглед. Дори не толкова красиви, тези няколко зодии са най-привлекателните жени.

Те са много харизматични и уверени в себе си, обикновено правят впечатление още преди да са казали и дума. Не е нужно да се доказват на мъжете, не е нужно да се опитват да привличат с думи или действия. Те просто успяват да привлекат погледите само с присъствие.

Ето ги и зодиите, които са най-неустоими:

Лъв

Те са интересни за останалите и обикновено правят впечатление с поддържания си и интересен външен вид. Жените Лъв могат да говорят на всякакви теми с останалите и са изключително артистични. Много приятна компания са и това ги прави много привлекателни. Представителките на този зодиакален знак не приемат "не" за отговор, винаги се борят, докато не получат това, което искат. Те са изключително упорити, което също привлича мъжете. Знаят как да се държат и са изключително изискани и елегантни. Жените Лъв също привличат противоположния пол с перфектните си тела. Те носят нещо много интересно и особено в себе си, което ги прави едни от най-неустоимите жени в зодиака.

Скорпион

Няма как да останат незабелязани, просто е невъзможно. Те излъчват една особена енергия и това привлича мъжете като магнит. Също така имат много изразителен поглед, който изключително много се харесва на мъжете. Дори да не обелят и дума, жените с този зодиакален знак са харесвани още от първата секунда, в която се появят. Те са незабравими за мъжете, с които са били. Правят всичко със страст. Тези жени обикновено успяват да привлекат вниманието към себе си само с един поглед, което ги прави едни от най-неустоимите и привлекателни жени в зодиака.

Овен

Жените Овен са стихия, буря, която помита всичко около себе си. Носят енергия, която привлича мъжете около тях. Те са изключително харизматични и оставят трайни спомени в мъжете, с които са били. Много интересни са за околните и не остават незабелязани. Имат особен поглед, който привлича като магнит. За тях е изключително лесно да привлекат всеки към себе си, те дори го правят несъзнателно. А мъжете са луди по жените от този зодиакален знак и колкото и да се опитват, не могат да им устоят. Знаят, че Овните са една стихия и въпреки това напълно съзнателно ги пускат в живота си.

Стрелец

Жените Стрелец са страхотна комбинация от забавление и увереност. Те  винаги са усмихнати и готови да се забавляват, което ги прави чудесна компания. Детският им ентусиазъм привлича хората. Те са истински слънца, до които всеки чувства топлина и щастие. Те са способни само с поглед да привлекат мъжа, когото искат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама