4-те зодии, които са обречени на НЕЩАСТНА ЛЮБОВ


4-те зодии, които са обречени на НЕЩАСТНА ЛЮБОВ
Снимка: iStock/Guliver

За някои хора намирането на спътник в живота е лесна задача. Те бързо откриват човека, с когото искат да прекарат живота си. Сякаш при тях всичко се случва като в приказка. За съжаление не при всички е така.

Има такива, които дълго време се лутат и не могат да открият правилния човек. При тях намирането му е истинско мъчение поради редица причини. Ако искат да имат щастлива връзка, определено трябва да поработят върху себе си.

Вижте кои са тези зодии:

1. Овен

Най-голямата пречка при тези хора е огромния инат, който е причина на тях просто да не им се получава в любовта. Също така имат доста ниско самочувствие, въпреки че на пръв поглед изобщо не си личи. Това им пречи да повярват, че някой е възможно да приеме всичките им недостатъци. Също така се сърдят прекалено често. Дори не виждат смисъл да обяснят каква е причината поради която са сърдити. Това много често води до проблеми и отблъсква хората срещу тях. Те трябва да се научат да споделят повече с половинката си.

2. Рак

Те наистина много трудно допускат хора до себе си. Неуверени и несигурни са. Трудно се доверяват. Вярват в истинската любов и са готови на всичко, за да я намерят. Имат много силна интуиция, в която понякога трябва да се вслушват. Но пък са и много големи инати, което често им пречи да открият щастието. Раците са изключително всеотдайни и отдадени на любовта, които обаче срещат огромни пречки докато открият правилния за тях човек.

3. Водолей

Проблемът при тях е, че прекалено много критикуват. Ровят се в миналото и искат да изкарат наяве всички мръсни тайни на хората. Разберат ли, че човекът срещу тях има срамно минало, не са способни да му дадат шанс. Директно прекратяват всякакви отношения с него. Това наистина много ограничава избора им. Те съдят всички и не са готови да приемат, че никой не е безгрешен. Точно поради тази причина, флиртовете при тях рядко прерастват във връзка. Дори не предполагат, че всеки човек може да ги изненада приятно, независимо какво е миналото му. Никога не се поставят на мястото на другия. Дори когато говорят с някого и изказват своето мнение, не се замислят по какъв начин го правят и дали не са груби към човека срещу тях.

4. Дева

Те са прекалено критични не само към себе си, но и към околните. Винаги откриват нещо, което не им харесва. Прекалено големи перфекционисти, които не могат да приемат недостатъците на хората. Премислят прекалено много ситуациите и случващото се и това доста често ги кара да се откажат от даден човек. Те трябва да подобрят самооценката си. Ако успеят да направят това, намирането на правилния човек няма да бъде проблем. Ако се научат да обичат себе си и да приемат недостатъците си, ще намерят човек, който е готов да направи същото. В същото време, имат задачата да се отпуснат и да спрат да се опитват да контролират ситуацията. В противен случай винаги ще намират нещо в другия, което не им харесва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама