4-те зодии, които ще изживеят незабравима лятна ЛЮБОВ


4-те зодии, които ще изживеят незабравима лятна ЛЮБОВ
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е най-вълнуващото време в годината, в което се случват чудеса. Тези няколко зодии ще запомнят лято 2019 с най-незабравимата любов. Ето кои са те:

Телец

Имате нужда от нещо разтърсващо, нещо което ще промени живота ви, макар и само за едно незабравимо лято. Имате нужда от страст и емоция. И ще я получите. Лятото е в разгара си и може да очаквате цял куп емоции, с които ще трябва да се справите. Най-интересните хора в живота си срещаме тогава, когато сме загубили вяра, че съществуват. И те идват, за да ни напомнят колко истински могат да бъдат емоциите, които изпитваме, когато се влюбим. А любовта не пита, идва и преобръща живота ни, припомня ни какво е да сме живи. Чака ви незабравим летен романс. Не очаквайте от него да се превърне във връзката на живота ви, не в това е смисъла.

Рак

Най-хубавото лято в живота е всяко, в което сме били влюбени. И това няма да е по-различно. Ще се запознаете с човек, с който ще си разкажете света. Ще се окаже, че имате много общи планове и мечти за бъдещето. Ще се вдъхновите и ще усетите близост, която ще ви накара да се замечтаете за съвместно бъдеще с този човек. И защо не... не бива да мислим, че не ни е писано да сме щастливи отново, когато вече сме били на седмото небе от щастие с друг човек. Оставете старите емоции в миналото и посрещнете без страх новата любов, която ще остане за дълго в живота ви. А защо не и завинаги?

Скорпион

Време е да се почувствате обичани. Отдавна сте забравили какво е истинска тръпка и макар някои от вас да са във връзка, не се чувстват щастливи. Оставете угризенията, те са излишни, когато сърцето ви не обича истински човека, с когото сте. Имате нужда от нова романтична тръпка, която да ви даде нови сили и вдъхновение за сбъдването на вашите мечти. И ще срещнете точно това, от което имате нужда. Новият човек в живота ви ще усети, че сте плахи и ще подходи много внимателно към вас. Този подход ще разтопи сърцето ви и ще ви даде надежда, че този път може би ще е различно.

Водолей

Най-щурото пътуване в годината ще се окаже вашето голямо лятно пътешествие. И трябва да ви кажем, че точно там ще срещнете стар познат, който ще се превърне в новата ви тръпка. Изобщо няма съмнение, че започвате  нова връзка и то съвсем скоро. Не се плашете от бързия развой на нещата и просто бъдете готови за най-щурото лято в живота си. Есента може да усетите отлив на страстта, но това ще бъде само временно. Като цяло ви е писано да изживеете една от най-големите си любови. Дали ще е за цял живот, зависи само от вас двамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама