4-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА през есента


4-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА през есента
Снимка: iStock/Guliver

Много хора мечтаят да спечелят голям джакпот и да имат повече късмет. Астролозите посочват 4-те зодии, които блестят с много късмет тази есен.

Близнаци

Септември и следващите есенни месеци ще позволят на Близнаците да се отпуснат малко и да не мислят за ежедневните си разходи. Те ще започнат да получават пари и то от няколко източника наведнъж. Това ще им позволи не само да изплатят всичките си дългове, но дори да тръгнат на екскурзия. Какъв по-добър късмет от това?!

Лъв

Според астролозите Лъвовете ще започнат да привличат като магнит пари наесен. Там, където има пари, има полезни връзки. Така мечтаният бизнес няма да закъснее.

Везни

През настъпващата есен Везните ще имат късмет. Те ще срещнат много специален човек. И той ще бъде много повече от това, което са мечтали. Красив, умен и добър мъж, без "но". Везни, всички ще ви завиждат!

Козирог

Астролозите съветват онези Козирози, които сега са стъпили здраво на земята, да изчакат малко и да не теглят заеми. Съвсем скоро парите буквално няма да изпълват само ръцете им, но и портфейлите, банковите сметки и разбира се всеки техен джоб.

Късмет на всички!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама