4-те зодии, които ще срещнат нова любов през февруари


4-те зодии, които ще срещнат нова любов през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Определено ще има големи раздели и голяма любов през февруари. В началото на новия месец звездите предвещават силни усещания за някои от зодиите в хороскопа.

Ето кои от знаците ще намерят нова любов този месец:

Лъв

Връзките ви не са това, което искате. От една страна се чувствате чудесно в партньорските си отношения, но от друга ви се иска нещо по-сериозно и сигурно. Имате нужда от стабилна връзка и човек, на когото можете да разчитате истински. В любовен аспект имате голям късмет, защото този месец ви очакват сериозни промени в любовта. Най-сетне ще получите това, което търсите и ще се успокоите.

Везни

Промяната идва. Ако връзката ви в момента е тромава и пълна с недоразумения, по-добре вземете голямото решение по-скоро, без да се чудите. Периодът е много подходящ за стартиране на нови отношения, както в любовта, така и в професионален план. Доверете се на вътрешния си усет и се освободете от проблемите.

Стрелец

Месецът ще бъде много бурен в романтичен план. Първоначално ви очаква голяма и трудна раздяла, която ще ви донесе много емоции и дори тъга. След тази раздяла ще имате малко време, в което да си дадете оценка на чувствата и да разберете какво искате. След това ще се появи нов човек в живота ви, който наистина ще се окаже специален и ще иска да ви обича.

Риби

Най-сетне ще срещнете специалния човек, който ще бъде готов на всичко за вас. Щастието ще почука на вратата ви, по-добре се борете за него. Новата връзка, която ще започнете, ще бъде емоционална и дълготрайна. Заедно с този човек ще имате много общо неща помежду си и ще промените взаимно животите си. Отворете сърцето си за истинската любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама