4-те зодии, за които любовта е мираж


4-те зодии, за които любовта е мираж
Снимка: iStock/Guliver

В живота често се случва така, че обичаме тези, които не обичат нас. Споделената любов е съкровище, което не се полага на всеки. Това са 4-те зодии, които най-често имат чувства към човек, който не им отвръща със същото:

Телец

Вечната драма в живота на Телците е несподелената любов, с която са свикнали да живеят. Представителите на тази зодия наистина живеят, за да обичат и да бъдат обичани. Те вярват, че животът има смисъл само когато е споделен с правилния човек. Причината за тяхната вечна несподелена любов не е в самите тях, а в това че се влюбват в най-неподходящите за тях хора. Импулсивни са, не мислят и това им докарва много проблеми. Телците трябва да разберат, че интуицията им е крайно грешна и хората, които си подбират, не са за тях. Време е да се насочат към скромните, добри и честни партньори, които единствено могат да им донесат щастие.

Рак

Голямата драма в живота на Раците най-често се върти около един единствен човек. Те нямат много несподелени любови, но имат една, която стига за цял живот. Най-много боли, когато си имал някой и си го изгубил, а чувствата ти към него не намаляват с годините. Раците са готови да се откажат от всичко  и всички само и само пак да бъдат с човека, когото най-много са обичали на света. Грешка, която е допусната и от двете страни, е сложила край на този любовен рай. Раците трябва да се научат да гледат напред и да продължат с живота си. В противен случай никога няма да са щастливо влюбени.

6-те зодии, които са родени под щастлива звезда

Везни

Няма човек на Земята, който толкова пъти да се е влюбвал безуспешно. Везните имат много точен радар за хора, които ИЗОБЩО не са за тях. В този ред на мисли винаги остават сами, объркани и с много недоизказани емоции и чувства. Представителите на тази зодия не могат да са сами. Те винаги намират партньор, с когото да запълват времето си, но любовта им никога не е истинска и такава, каквато биха искали да бъде. Винаги изпускат хората, които обичат най-силно, а не разбират, че нямат бъдеще с тях. Везните трябва да се научат да обичат и оценяват това, което имат до себе си. Защото понякога то може да се окаже всичко, от което наистина имат нужда.

Водолей

Имало ли е случай, в който Водолей да обича и да бъде обичан в замяна? И това да продължи с години? Почти не... Водолеите изключително бързо "изхабяват" връзките си. С капризи, с налагане и неправилно отношения към партньора си. Мислят си, че той вечно ще е до тях и не осъзнават, че с поведението си го отблъскват. Чак, когато го загубят, Водолеите си дават сметка, че обичат този човек повече от живота си. Но тогава вече е късно... несподелената им любов ги тормози с години. Истината е, че само малка промяна в отношението на Водолеите към партньорите им биха ги спасили от самотата, в която вечно се намират.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама