4 зодии, които трябва да вдигнат стандартите си в любовта


4 зодии, които трябва да вдигнат стандартите си в любовта
Снимка: iStock/Guliver

За много хора „пеперудите в стомаха” са напълно достатъчни, за да се врекат във вечна вярност на човека, който ги предизвиква. Истината е обаче, че в любовта има още доста фактори, които са важни за всяка стабилна връзка. Ето кои са зодиите, които се примиряват с прекалено малко, по отношение на романтичните трепети и трябва да завишат стандартите си.

Овен

Трябва да спрете да бъркате токсичността със страст. Трябва да спрете да смятате, че една връзка е вълнуваща, когато е изпълнена с аргументи, несигурност и ревност. Имате нужда от някой, който ви дава последователност, цел и стабилност. Някой, на когото можете да разчитате. Някой, който няма да отмени плановете в последната секунда и да ви остави да чакате цяла седмица за едно телефонно обаждане.

Везни

Крайно време е да започнете да се поставяте на първо място, дори в момента това да ви звучи малко егоистично. Спрете да се грижите за щастието на другите повече, отколкото за вашето собствено. Да останеш с някого, за да прощаваш безброй стари и нови грешки, не те прави добър човек. Отделете време да търсите това, което наистина искате, това, което наистина ви кара да се усмихвате.

Стрелец

Стрелци, колкото имате нужда да вдигнете занижените си стандарти в любовта, толкова трябва и да започнете да пускате другите по-близо до себе си. Да, заслужавате някой, който е достатъчно добър за вас, но не бива да го търсите по списък с изисквания. Любовта означава да рискувате. Любовта означава да излагате сърцето си на показ, а вие определено не умеете това. Избягвате хората, опитвате се да не се доближавате твърде много до никого и получавате обратна реакция в лицето на половинки под вашето ниво.

Водолей

Водолеите определено нямат проблем с избора на подходяща половинка, но пък трябва да спрат да бъдат толкова „на разположение” – планиране на срещи, обаждания, изненади и какво ли още не. Не е ваша отговорност да накарате друг човек да ви обърне внимание или да ви обича. Ако те се чувстват така, както и вие, тогава нещата биха се случили естествено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама