5-те зодии, които ще превземат 2020 г.


5-те зодии, които ще превземат 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Годината на любовта

Овните ще има много за какво да се радват през следващата година. Ще откриете какъв е истинският смисъл на любовта. За тези, които вече имат половинка, престои една изключително динамична година, в които нещата между вас ще се развият толкова бързо, че свят ще ви се завие... от щастие. Към края на годината може вече да очаквате бебе, а със сватбата трябва да побързате. Защо да чакате, когато и двамата сте убедени, че сте открили човека на живота си? За необвързаните предстои една много романтична и наситена с емоции година. Ще срещнете много специален човек, който в никакъв случай не бива да изпускате. Ценето го и си създайте много спомени през 2020 година.

БЛИЗНАЦИ

Успехи в професионален план

Макар и понякога да се чувствате отчаяни от работата и задълженията ви, вярвайте, че за всичко си има причина. Това, че се раздавате и не претупвате работните си задължения, е огромен плюс, който не остава незабелязан. Ще смените изцяло професията си за една кратка година, защото ще получите много примамливо предложение за нов бизнес, с който задължително трябва да се заемете. Бъдете доверчиви и освен това вярвайте и на собствените си възможности. Ситуацията може да се окаже златна и да припечелите достатъчно, за да осъществите голямата си мечта. Дерзайте!

ВЕЗНИ

Сбъдване на мечти

През 2020 г. ще ви се случат толкова невероятни неща, че ще се запитате с какво сте го заслужили. А ние ще ви отговорим - с всичко, което правите. Идва и вашето време, в което може да се порадвате на сбъднатите си мечти. Ако мечтаете за любов - тя ще долети при вас още през първите месеци на новата година. И ще бъде по-силна, отколкото сте си я представяли някога. Каквито и мечти да имате, вярвайте, че през 2020 г. всичко за вас е възможно. Годината е особено силна за здравословното ви състояние. Бъдете оптимисти и се борете за каквото и да мечтаете, ще има резултат.


ДЕВА

Спокоен и щастлив живот

Тази година всичко ви се подрежда точно така, както сте си го представяли. В работата ще получите заслуженото повишение както на позицията си, така и на заплатата. Какво по-хубаво от малко стимул и нови сили на работното място? В личния живот, ако много се надявате на семейство, ще получите точно това, за което си мечтаете. Жените Деви е много вероятно да забременеят още през пролетта. В личен план ще имате много енергия, за да сбъдвате плановете си един, по един. Лятото ви ще бъде незабравимо и много влюбено. Очаква ви наистина пълноценна и щастлива година.

ВОДОЛЕЙ

Семейно щастие

Успехи, здраве, щастие и любов за цялото семейство. Един от вас ще се радва на сравнително голяма печалба от лотарията още в първия месец на 2020 г. Друг пък ще се влюби лудо и може би ще започне да подготвя сватба към края на годината. Трети ще получи мечтаното повишение... въобще пълна идилия! Годината ще бъде и много здрава за всеки един от вас. Бъдете спокойни и вярвайте в собствените си сили. Ще осъществите голямо мечтано пътуване до дестинация, която обичате от край време. Насладете се на всяко приключение през 2020 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама