5-те зодии, които винаги намират истинската ЛЮБОВ


5-те зодии, които винаги намират истинската ЛЮБОВ
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, на които им е писано да намерят голямата любов. Понякога те се лутат с години, попадат на грешните хора, но накрая приказката им винаги завършва с щастлив край. Това са 3-те зодии, при които няма колебание, че винаги ще открият любовта.

Овен

Овните имат голям късмет в любовта, но на по-късен етап от живота си, което ще значи около 30-те години. Любовния им живот преди това е бурен. Излизат с много и различни хора, които не им дават това, от което имат нужда. Макар и да го дават като играчи, дълбоко в сърцето си търсят онази изпепеляваща и истинска любов, която трае цял живот. Когато безуспешните им и непремислени опити приключат, Овните наистина започват да търсят стойностния човек, в който ще се влюбят. Той идва така неочаквано и толкова бързо завладява живота им, че цялото чакане на света си е струвало за тази голяма и истинска любов.

Телец

Телците са самотници по душа. Дълги години чакат някой да се появи и да оправдае всичките им очаквания. В даден период от живота си те си мислят, че завинаги ще са сами. По някаква причина Телците нямат много връзки, но това не е от значение за тях, защото търсят само Единствения. В крайна сметка той се появява и преобръща живота им на 180 градуса. Показва им какво е истинско отношение, уважение и внимание. Влюбват се веднага и любовта им трае за цял живот. Истинската любов за Телците е зряла, тя не търпи скандали и не се бави. Идва, завладява сърцето ти и никога не си тръгва.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама