5-те зодии с ГОЛЯМА НОВИНА в седмицата 18-24 септември


5-те зодии с ГОЛЯМА НОВИНА в седмицата 18-24 септември
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ще ни предложи много щастливи моменти. Няколко зодии ще научат голяма новина, която ще си направи истински щастливи. Ето кои са те и какво ги чака:

Овен

Не знаете колко вълнуваща седмица ви чака. Иначе нямаше да сте толкова спокойни, а вече щяхте да си правите планове какво, кога, къде и как. Новата седмица ще ви посрещне с ново запознанство, което ще се превърна в най-щастливата ви връзка досега. Чудите се каква е новината ли? Ще пътувате за кратко в чужбина с този човек и няма да повярвате как ще се случи всичко. Пригответе се за шеметно пътешествие в любовта, напълно го заслужавате.

Рак

Ще научите може би най-вълнуващата новина през живота ви. Много интересни случки ви очакват през новата седмица, но една от тях ще промени живота ви завинаги. Към края на работната седмица ще научите, че вие и вашата половинка ще ставате родители. Радост, която не може да бъде описана! Дори да не сте женени, не се тревожете. Това е само формалност, която търпи отлагане. Много от вашите близки и приятели ще бъдат толкова щастливи за вас, че ще усетите подкрепа отвсякъде. Дали самите вие сте готови? Първоначално може и да не ви се стори така, но след няколко дни ще свикнете с вълнуващата мисъл.

Стрелец

Новината, която ще получите през новата седмица, е свързана с личния ви живот. Дали ще се впуснете в нова връзка или сегашната ви връзка ще ви предложи развитие... зависи от етапа, в който се намирате в любовта. Предложение за брак? Може би! Ако сте заедно повече от 2 години, има голяма вероятност човекът до вас вече да е готов за тази връзка. Ако все още сте в нова любовна история, може да очаквате предложение за съвместно съжителство. Вълнуващо, нали? Ако не се чувствате готови, не отказвайте веднага, защото просто страхът може да говори вместо вас. Ще бъде прекрасно, уверяваме ви.

Другите 2 зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама