6-те зодии, които НЕ спират да харчат пари


6-те зодии, които НЕ спират да харчат пари
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които компетентно управляват доходите си и знаят много за трупването на заделени средства. Има и такива, които умеят да ги инвестират и размножават, докато самите те си почиват на някой лазурен бряг. Има и трети тип хора - тези, които живеят с мисълта, че парите  се дават, за да бъдат харчени. Кои са тези безразсъдни хора? Под кои знаци на Зодиака се раждат най-големите прахосници? Научете сега:

Овен

Безразсъдният Овен хич не разбира как хората успяват да имат дебели банкови сметки и да пазят големи суми в резерв. За представителите на тази зодия, спестяването на определена сума пари означава да се откажат от някое удоволствие, а те определено предпочитат да имат изобилие от тях. Забележителното е, че животът на ръба не плаши Овена, защото знае, че във всеки момент може да си изкара прехраната.

Близнаци

Непостоянството е основната черта на представителите на зодия Близнаци. Дори да успее да задели за черни дни, този човек бързо намира начин да похарчи част от натрупаната сума за глупости. Парите са само начин да задоволят своите желания. И тъй като Близнаците постоянно искат нещо ново, то понякога мисията да спестят поне малка сума се оказва невъзможна.

Лъв

За истинския Лъв парите са символ на статус, който несъмнено означава много. Всъщност, Лъвът не е привлечен от самите пари, а от това, което може да купи с тях. Но за разлика от разточителните Близнаци, Лъвовете не понасят лесно загубата на пари. Този знак по-скоро ще събира средства, за да посети страната на мечтите си или да си купи кола, която е извън стандарта му на живот. 

Везни

Спестяването за представителите на зодия Везни е твърде болезнена и не съвсем ясна тема. Защо да пестят пари с години, ако по света има толкова много интересни и красиви неща? Везните толкова много обичат да глезят себе си и своите близки с всевъзможни благини, че понякога може да им е трудно да заделят за годишната почивка. Добре е, ако до тях има партньор, който е по-внимателен със семейните доходи.

Стрелец

Представителят на зодиакалния знак Стрелец е човек, който често изпада в състояние да пропилее месечните си приходи в рамките само на един ден. Наред с това, в момента на харчене той никак не се тревожи от факта, че хладилникът му е празен или че сметките и дълговете му "висят" с месеци. Ако душата му изисква празник, тогава няма причина да й откаже. Определено можем да кажем, че мотото на Стрелеца е, че "веднъж се живее."

Водолей

Друг зодиакален знак с "широки пръсти" е веселият Водолей. Факт е, че той рядко се замисля сериозно за своето бъдеще, а идеята за спестяване на пари го депресира истински. Да, той може да отдели определена сума пари за концерт или за други неща, които смята за важни, но надали ще го видите да си открива депозит в банката. Обича да глези себе си и близките си с малки радости в настоящето. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама