6-те зодии, които ще намерят любовта това лято


6-те зодии, които ще намерят любовта това лято
Снимка: iStock/Guliver

Предстои ни доста романтично лято. Половината от зодиите имат голям шанс да се влюбят и да намерят своята половинка, която толко дълго търсят. Ето кои са зодиите с най-голям шанс за любов това лято:

Овен

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни - такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински. Правилният за вас човек може да търсите в лицето на близък приятел. Любовта се крие там, където има история...

Телец

Много време сте мечтали за онази голяма любов, която ще дойде и ще преобърне света ви. Съвсем скоро ще усетите, че любовта изобщо не е забравено чувство, защото някой много специален човек ще ви го припомни. Летен романс на морето ще завърши с прекрасна връзка, която надминава и най-смелите ви мечти. Гответе се да се преместите в друг град по любов. И защо не? Не знаете какви успехи ви чакат там.

Другите 4 зодии... ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама