6-те зодии, които си пасват в любовта


6-те зодии, които си пасват в любовта
Снимка: Istock/Guliver

В живота е много важно не само да открием подходящия партньор, но и да намерим синхрон и да съумеем да запазим разбирателството и вярата помежду си. Връзката с правилния партньор ще ни осигури щастлив, сигурен и спокоен живот, нещо, за което всеки мечтае.

За щастие, това е напълно възможно и вие можете да откриете идеалната половинка само като се обърнете за помощ към звездите. В зодиакалните съзвездия се крие ключът към намирането на голямата любов и създаването на страхотна връзка.

Ето шест зодии, които със сигурност си пасват в любовта. Връзките между тях са сигурни, стабилни и изпълнени с любов и възхищение, будещи завист у всички останали.

Жена Дева с мъж Лъв

Жената Дева сдържа страстите и емоционалното състояние, но в душата и често кипят емоции. Не обичат и избягват показността. Трябва им доста време да се открият пред човека избраник. За това подходящия за тях е представител от зодия Лъв. Мъжът лъв се влюбва лесно и спонтанно, но бъде ли излъган си тръгва и дори не дава обяснение защо. Както жената Дева, така и той не обича да бъде център на внимание. Съюзът между двата знака обещава дълъг и щастлив живот.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама