Чуден ден очаква една зодия на 5 декември


Чуден ден очаква една зодия на 5 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако е възможно, отложете срещите и работата за деня. Въпреки дългата почивка ви е нужно още време, за да възстановите силите си. Не правете компромиси относно здравето си. Ако още не сте консултирали с вашия лекар, е време да го посетите.

Телец

Планирайте важните неща за изпълнение в първата част от деня. Партньорските отношения и съвместната работа ще бъдат изключително плодотворни. За този ден не е препоръчително да правите анализи. Разграничавайте желаното от реалното.

Близнаци

Очаква ви наситен ден в работата. Пазете се от грешки и недоразумения. Най-добре не се осланяйте на чужда помощ, така поне ще знаете, че грешките са си ваши. Не започвайте нови проекти. Ако са се натрупали стари задължения, се справете първо с тях.

Рак

Денят ще бъде напрегнат, но наситен с полезни за вас събития. Може да срещнете хора, с които отдавна сте загубили връзка. Самотните представители на знака ги очаква среща с човек, с когото може да започнат връзка. На всяка цена избягвайте конфликтите.

Лъв

През този ден ви очакват сериозни въпроси за решаване. Възможно е да възникне неразбирателство в семейството. Всичко ще се оправи с много спокойствие и вяра. Пазете парите си и не ги влагайте в съмнителни сделки. 

Дева

Днес е ден, в който можете да зарадвате близките си с подаръци. Ще имате блестящи идеи, затова не се скъпете. Времето е подходящо и за планиране на пътуване или почивка. Очаква ви и добра новина, която ще внесе сериозна промяна в живота ви.

Везни

Днес ви предстои отговорен разговор или среща, свързани с родителите на вашата половинка. Ако отдавна отлагате това събитие, няма накъде повече да бягате. Все пак посещението няма да продължи вечно, затова не се страхувайте толкова много.

Скорпион

Усилията от последните дни не са останали незабелязани и днес ви очаква новина, свързана с повишаването на доходите ви. Денят е подходящ за преговори, приемане на гости от чужбина, разговори по финансови въпроси със спонсори и влиятелни лица.

Стрелец

През този ден ви очакват някои промени в професионалната сфера. Възможно е да се чувствате прекалено изнервени и неспокойни. Бъдете внимателни по време на път. Ако имате възможност, прекарайте деня у дома.

Козирог

Денят няма да е от най-лесните. Бъдете внимателни към здравето си. Ако сутринта не се чувствате добре, останете вкъщи. Следобяд ви очакват интересни срещи и дори романтични преживявания. Ще може да разчитате на помощ от страна на близките и приятелите.

Водолей

През този ден може да ви налегне тъга. Струва ви се, че животът тече прекалено бързо. Не че това не е така, но меланхолията няма да подобри нещата. Има много весели моменти, които да си спомните и още повече, които тепърва ви очакват.

Риби

Днес не приемайте твърде лично всичко, което може да се случи. Ще ви се наложи да положите доста усилия, но в крайна сметка всичко ще има положителен край. В работата се въздържайте от влизане в спор с шефовете ви. Денят не е подходящ за изясняване на лични отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама