Чуден ден очаква една зодия на 9 януари


Чуден ден очаква една зодия на 9 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда отделете повече време за себе си. С чиста съвест може да си купите нещо по ваше усмотрение. Мащабът му също да е по ваша преценка.

Телец

Противопоставяте се на някои промени, но по този начин правите нещата още по-трудни за вас. Намерете начин да се адаптирате и да не усложнявате живота си.

Близнаци

Днес намерете начин да се успокоите по някакъв безопасен начин. Контактът с водата ще ви се отрази благотворно. Ако можете, намерете време да поплувате.

Рак

Плановете са хубаво нещо, но понякога обстоятелствата ни изненадват. Не настоявайте да стане вашето на всяка цена, защото може да е доста висока цената.

Лъв

Днес не действайте от чуждо име. Вероятно сте уверени, че сте прави, но дори и така да е трябва да оставите действието на този, чието е правото. 

Дева

Днес ще бъдете в центъра на вниманието. Това освен приятно е и задължаващо, така че не си позволявайте да сваляте нивото и за минутка.

Везни

Днес ще се запознаете с човек, който ще изиграе важна роля в живота ви занапред. Засега не разказвайте всичко за себе си. Оставете си време за опознаване.

Скорпион

Колкото повече се опитвате да избягате от нещо, толкова по-настоятелно ще присъства в живота ви. Помислете добре какво и защо ви свързва и си разчистете сметките. 

Стрелец

През този ден, преди да действате, се убедете, че сте разбрали всичко правилно. В противен случай само ще изхабите ресурсите си напразно.

Козирог

Днес се опитайте да се спирате навреме. Няма да е добре за никого, ако направите предварителни изводи. Изслушвайте събеседниците си.

Водолей

През този ден заложете на работата в екип. Самостоятелните действия сега няма да дадат желания резултат. Бъдете възпитани и търпеливи.

Риби

Това е ден, в който ще сте в добра форма. От вашите действия мнозина ще почерпят своя опит и вдъхновение. Представете се в най-добрата ви светлина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама