Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 27 декември


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 27 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Въпреки празничния ден не си позволявайте да се отпускате, чакат ви много срещи и нови контакти. Всички хора, с които ще срещнете днес, съдбата ще ви събере отново. Бъдете приветливи и се опитайте да се представите в най-добрата си светлина.

Телец

Днес ще се чувствате все едно сте се събудили от лош сън. Небето ще е по-синьо, а слънцето по-ярко. Запазете оптимизма си и се заловете за изпълнение на делата, които ще ви доближат до мечтите ви.

Близнаци

Днес започнете нещо ново в дома си, но горещо ви съветваме, това да не е някакъв генерален ремонт. Просто малко променете интериора и ще се почувствате много по-уютно. Купете си нова книга, с която да се насладите на новата обстановка.

Рак

Това е ден, в който може да си позволите всичко, за което сте си мечтали през последните седмици. Не пропускайте да се възползвате от благоразположеността на партньора ви.

Лъв

Днес оставете за момент своите проблеми и помогнете на свой приятел. Няма да ви е лесно да се отърсите от собствените си мисли за себе си, но наистина си струва да го направите да него/нея.

Дева

Днес не се притеснявайте да приемате чуждо мнение. Не се инатете на чуждите идеи. Допуснете възможността, че може да ви обогатят.

Везни

Днес няма да имате никакви проблеми от финансово естество. Причините са две: или нямате какво да харчите, или имате толкова, че да не ви пука. Помнете, че и след най-тъмната нощ изгрява слънце.

Скорпион

Днес е добре да погледнете назад в миналото си. Съдбата напоследък ви е поднесла събития, които не ви харесват, но вие имате сериозно участие в случилото се. Не забравяйте хората, които ви подават ръка сега.

Стрелец

Много е важно днес да не се опитвате да правите неща, които не са вашата стихия. Ако направите такъв опит, се подгответе за неприятни резултати.

Козирог

Днес не пренебрегвайте помощта и съветите на колегите си. Колкото и да ви се иска да изпъкнете, днес не е подходящият ден за това. Наистина ли ви харесва повече ролята на вълк-единак?

Водолей

Ако до сега сте имали някакви несбъднати желания, то днес у вас ще се породят сили, които ще спомогнат за сбъдването им. Ако мислите, че може да използвате въпросните сили за общото благо – действайте.

Риби

Днес не се затваряйте в себе си, това няма да ви помогне. Именно усилието да победите меланхолията си ще ви направи по-силни и устойчиви на трудностите. Една усмивка ще осмисли деня ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама