Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 29 ноември


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 29 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес фантазията ви ще е на ниво. Внимавайте да не премине в истинския живот, тъй като ще има някои сериозни различия. 

Телец

Днес на преден план ще излязат за решаване някои финансови въпроси. Най-добре приключете с тях сега, за да не ви тормозят в бъдеще. 

Близнаци

Днес започнете нещо ново. Прекалено дълго стоите на едно място и това забавя развитието ви в професионална сфера. Бъдете по-смели.

Рак

Днес ще участвате в спор, но най-добре отстъпете. Не си заслужава да хабите сили за победа точно в това съревнование. Скоро ще се разбере кой е победителят. 

Лъв

Днес ви предстоят много срещи със стари познати на необикновени места. Плановете ви за вечерта може да се променят, но все пак не разваляйте, предварително уговорени срещи. 

Дева

Днес ще имате дар слово за петима. Използвайте деня да обясните вашите цели и намерения. Сега ще може да спечелите много последователи. 

Везни 

През този ден се въздържайте от прибързани действия. Няма да можете да ускорите събитията. Изчакайте по-удобен момент за атака.

Скорпион

Главната ви задача днес ще бъде да сте на точното място в точно време. Направете всичко възможно да не закъснявате за срещи, особено ако са любовни. 

Стрелец

Денят ще ви предложи не малко задачи за изпълнение, в които ще можете да се проявите с целия си талант. Не се колебайте да бъдете оригинални в подходите си.

Козирог

През този ден на преден план поставете нуждите на членовете на семейството ви. Ангажираността ви в тази насока няма да попречи на служебните ви задължения. 

Водолей

Този четвъртък смело се доверете на интуицията ви. Ако не ви се работи, най-вероятно има сериозна причина за това и не я пренебрегвайте.

Риби

През този ден не си позволявайте лукса да излезете извън нерви. Мнозина с радост биха се възползвали от това. По-силни сте, отколкото предполагате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама