Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 6 юни


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 6 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за съставяне на правила. Те ще ви помогнат да въведете повече ред в домакинството и да спестите ценно време за себе си и семейството си.

Телец

Това е ден, в който ще ви се наложи да направите компромис. Не си мислете, че пропускате шанс, всъщност се възползвате от възможност.

Близнаци

През този ден не се противете на световния ред. Не всичко е срещу вас, както ви се струва. Нужно ви е да си починете и успокоите.

Рак

Днес ще получите заслужена награда за изключителните си усилия през последните дни. Много скоро ще се уверите, че това е дългосрочно.

Лъв

През този ден не обръщайте внимание на безпочвени нападки от страна на конкурентите ви. Вашето спокойствие е най-силното нещо, което може да ги извади от равновесие.

Дева

Сега не е моментът за изясняване на отношенията. Бъдете търпеливи и толерантни, ако не искате нови проблеми.

Везни

Това е ден, в който може да си позволите да бъдете по-консервативни от обикновено. Това ще ви придаде допълнително чар и обаяние.

Скорпион

През този ден нечия незаинтересованост може да ви обиди. Не преживявайте нещата прекалено дълбоко, вероятно се касае за моментно настроение.

Стрелец

Днес ще срещнете известна съпротива от страна на колега. Не реагирайте бурно. Колкото повече противодействате, толкова по-силна ще е ответната реакция.

Козирог

Днес няма да сте най-добрата компания. Спестете мъките на околните, а и вашите. Oтдалечете се от хората, докато не възвърнете доброто си настроение.

Водолей

Днес ще имате завидна енергия. Това ще ви даде шанс да насочите нещата в желаната от вас насока. Поставете си граници на желанията.

Риби

Днес не бъдете прекалено категорични. Крайното ви мнение може да затвори врати пред вас, за което по-късно да съжалявате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама