Ето как различните зодии ще срещнат сродната си душа – част 1


Ето как различните зодии ще срещнат сродната си душа – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора смятат, че мисията на всеки един от нас е да срещне сродната си душа – нашата друга половина, с която да се слеем в едно цяло. Ето как и къде има най-голяма вероятност да намерите своята според зодиакалния ви знак.

Овен

Вашата сродна душа ще ви намери на място, на което не сте си и помисляли, че е възможно. Може би докато скачате с парапланер, катерите се в планината или на урок по сноуборд. Вие сте активни хора, така че е редно да очаквате същото и от човека, с когото ви е писано да споделите живота си.

Телец

Пътищата ви ще се пресекат по време на пазар, без значение дали сте отскочили до супера за кисело мляко, или сте се отдали на разточителен шопинг. В крайна сметка, пазаруването е една от най-големите ви страсти, така че си отваряйте очите.

Близнаци

Ваш общ познат ще ви запознае с човека, с когото ви е писано да остареете. Това може да се случи на фирмено парти, рожден ден или просто случайна среща на улицата. Макар да искате това да стане час по-скоро, не ви е писано да се срещнете "самостоятелно".

Рак

Ще срещнете сродната си душа на сватба на близък приятел или роднина. Дълбоката чувствителност, която носите, не ви позволява да търсите партньор в социалните мрежи или по баровете. Държите това да се случи спонтанно, а любовта и романтиката да витаят из въздуха.

Лъв

Вашата истинска любов ще пламне в интернет пространството. Вие сте достатъчно самоуверени, а пък и знаете какво точно търсите. Ням смисъл да си губите времето и да разчитате на случайността.

Дева

На голяма среща с приятели. Вие си падате малко работохолици и сте твърде концентрирани в кариерното си развитие. В момента, в който вдигнете поглед от бюрото, и излезете да се позабавлявате, ще срещнете любовта на живота си.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама