Ето как различните зодии ще срещнат сродната си душа – част 2


Ето как различните зодии ще срещнат сродната си душа – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Прочетете тук как първите шест зодии ще срещнат своята сродна душа.

Везни

Ще бъдете приятно изненадани да разберете, че сродната ви душа има сходни интереси като вашите. Ето защо ще я срещнете на социално събитие – постановка в театъра, концерт или представяне на книга, не изключвайте нито един вариант.

Скорпион

Страстта е движеща сила при вас и влагате много емоция във всяко едно хоби. Точно тази страст ще ви отведе до вашата бъдеща половинка. Едно е сигурно – ще се срещнете на място, към което сърцето ви тегли – родния дом, морето или приют за кучета, например.

Стрелец

Планирате нова екскурзия до интересна дестинация? Бъдете готови, защото това ще е последното ви приключение като необвързани.

Козирог

Вие сте амбициозни, обичате работата си и да прекарвате време с колеги. Е, за съжаление, социалният ви живот не е в разцвета си, но това не означава нищо. Достатъчно е само веднъж да приемете поканата за бар в петък вечер и това може да промени живота ви.

Водолей

Ще срещнете сродната си душа в кафене, докато четете новата си книга, или пък я пишете (кой знае). Може да изглежда като напълно нормална среща между двама непознати, но един поглед ще бъде достатъчен, за да завържете интересен разговор и да запалите искрата.

Риби

Вие сте творци и обичате изкуството в най-различните му форми – литература, изобразително изкуство, кино и т.н. Вероятността да се запознаете с партньора си по "арт" начин е съвсем в реда на нещата за вашата зодия, а най-хубавото е, че ще можете да говорите за интересите си с часове.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама