Ето какво чака всяка зодия на 19 май


Ето какво чака всяка зодия на 19 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден е добре да опитате нещо ново. Ако се чувствате изключително отегчени просто направете първото нещо, за което се сетите и не сте правили преди.

Телец

Това е добър ден за започване на диета. Може да опитате нещо не много натоварващо организма, за да не се измъчвате много. Не забравяйте за движението. 

Близнаци

Тази събота може да се събудят стари чувства и спомени. Не надценявайте силата на меланхолията. Най-вероятно до обед ще ви е минало.

Рак

Този ден може да ви се наложи да поработите. Не съжалявайте за загубеното време, защото времето и без това няма да е добро, а вие ще свършите много полезни неща.

Лъв

Денят предразполага към пълен релакс с любимите ви домашни занимания. Угаждайте си, както решите и не си и помисляйте да си показвате носа навън.

Дева

Предприемете пътешествие, но бъдете сигурни, че може да си осигурите подслон в случай, че давали. Сега е моментът за активни запознанства и повече излизане.

Везни

Денят ще ви поднесе нов човек, който съвсем скоро ще ви послужи за пример. Все пак не забравяйте себе си и не се опитвайте да копирате всичките му черти. 

Скорпион

Това е ден, в който ваше излизане може да се превърне в истинско приключение - в добрия смисъл. Не се колебайте дали да промените плановете си в полза на забавлението.

Стрелец

Това е ден, в който да се отнесете сериозно към някои пропуски в миналото. Не че ще може да промените нещата, но поне ще признаете къде са слабите ви места.

Козирог

Това е ден в който ще надскочите себе си. Постиженията ви няма да останат незабелязани, но е важно да не се възгордявате и да проявите скромност. 

Водолей

Ако се чувствате преуморени най-много ще ви помогне физическото натоварване и свежия въздух. Ако не ви е страх от дъжда прекарайте деня навън.

Риби

Това е ден за мъдрост. Ако не усещате спортната злоба в себе си да водите спор, значи не трябва да участвате, независимо как това ще бъде възприето от отсрещната страна. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама