Ето какво правят различните зодии след секс


Ето какво правят различните зодии след секс
Снимка: iStock/Guliver

Какво правите след секс? Отдавате се на блажени прегръдки с любимия или предпочитате да заспите без никой да ви закача? Намирате си работа или оправдание да си тръгнете или предпочитате да си поръчате нещо за хапване? Или ставате емоционални и започвате да планирате бъдeщето си с човека, с когото току-що правихте секс? А знаете ли, че зодията ви също има значение, когато стане въпрос за нещата, които ви идват наум веднага след като сте имали сексуален контакт с някого. Ето как различните зодии се държат, когато забавлението приключи:

Овен

Веднага забравяте името на партньора си. Вече няма защо да го помните.

Телец

Заспивате със скоростта на светлината.

Близнаци

Приготвяте се да си направите лека закуска, но така и не се връщате с нея в леглото, защото сте разсеяни от някое от любимите си предавания и сте се отдали на блажено похапване на дивана.

Рак

Отдавате се на блажени прегръдки цяла нощ, докато в главата си водите спора колко точно деца да имате и как да ги кръстите.

Лъв

Царствената зодия ще използва времето след секс, за да осмисли всяко действие по време на акта. Искате да разберете кога и как партньорът ви се е чувствал най-добре, за да може с тези мисли да подхраните егото си.

Дева

Като истински перфекционисти, Девите искат и перфектен секс. Затова и след полов акт ще дадете на партньора си списък с нещата, които може да подобри в това отношение.

Везни

Очаквате комплименти. Ако не ги получите, започвате да разпитвате партньора си дали му е харесало, кое, как, защо и т.н.

Скорпион

Оставате с мълчаливо усещане за уязвимост и съжаление, че сте позволила на друг човек да се приближи толкова интимно и физически до вас.

Стрелец

Чудите се как ще реагира партньорът ви, ако излезете и се върнете с нещо за пиене и чипс в леглото. Ами той обича такива неща.

Козирог

Ще поканите партньора си за съвместен душ. А може и да го накарате да правите секс и там.

Водолей

Прекарвате следващите няколко часа на възглавницата в разговори.

Риби

Плачете. От щастие или неудовлетворение. Зависи от случилото се по-рано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама