Ето какво различните зодии никога няма да си признаят


Ето какво различните зодии никога няма да си признаят
Снимка: Istock/Guliver

Някои истини не искаме да признаем дори пред себе си, просто защото са неприятни, карат ни да се чувстваме уязвими и е по-лесно да ги игнорираме. Е, всички обаче имаме своите слаби места и няма нищо срамно в това. Ето какво трябва, но никога не биха си признали различните зодии.

Овен

Овните са здраво стъпили на земята, праволинейни и обичат да служат за пример на своите познати. Никога не биха си признали изневяра, любовна авантюра или дори случаен флирт в бар, просто защото това "не е в реда на нещата".

Телец

Никога, никога, ама наистина никога няма да признаят, че са сбъркали. Ще положат неимоверни усилия, за да поправят грешката, ще се извиняват по всякакви начини, но няма да кажат, че вината е тяхна, защото са твърде горделиви.

Близнаци

Представителите на тази зодия са изключително "големи на думи". Това, което никога няма да признаят, е способността им да обещават стотици неща, но да не изпълняват нито едно. Не им се сърдете, не го правят нарочно, просто често менят мнението си.

Рак

Раците са много по-чувствителни и раними, от колкото си мислете. Никога няма да ви кажат колко страдат от факта, че сте забравили да купите хляб, например.

Лъв

Лъвовете редовно "надъхват" всички около себе си да бъдат по-смели и по-самоуверени. Тъмната им тайна е, че се страхуват да не им "откраднете шоуто" и да станете център на внимание.

Дева

Девите са перфекционистите на зодиака – при тях всичко е "под конец". Истината е, че понякога завиждат на спонтанността и свободния дух на своите приятели и си мечтаят да са на тяхно място.

Везни

Везните са изключително всеотдайни и грижовни в отношенията си. Трудно им е да признаят, че понякога те самите имат нужда от помощ и подкрепа.

Скорпион

Скорпионите много умело използват харизмата и сексуалността си, за да привличат срещуположния пол. Правят го с лекота и уж невинно, но всъщност много добре знаят, че понякога си играят с чувствата на хората.

Стрелец

Тъмната тайна на Стрелците е, че не прощават. Може да сте ги наранили преди 10 години и всичко да изглежда забравено, но повярвайте – не е.

Козирог

Козирозите създават усещане, че са страшно заети, винаги ангажирани с работни дела и като цяло се стараят да изглеждат самодостатъчни. Истината е, че много често се чувстват самотни.

Водолей

Водолеите по принцип са открити хора и нямат проблем да признават своите грешки. Това, което остава скрито за "простото око", е че са неуверени и имат безброй много съмнения относно решенията, които взимат.

Риби

Чувствителните Риби живеят в собствения си измислен свят и винаги драматизират всичко. Няма да си признаят, че съвсем умишлено отблъскват хората, а после обвиняват въпросните, че са ги изост

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама