Ето какво различните зодии винаги ЗАБРАВЯТ


Ето какво различните зодии винаги ЗАБРАВЯТ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Забравяте, че сте силна личност. Боец. Воин. Преживели сте много и трябва да се гордеете със себе си, че сте стигнали до тук. Може би още не сте точно там, където искате да бъдете, но и сега сте на страхотно място.

Телец

Забравяте, че утре няма да свърши светът. Не е нужно да бързате да завършите всички различни проекти, с които сте се заели. Можете да се забавите. Можете да дишате. Можете да се отпуснете малко.

Близнаци

Забравяте, че работата ви не е всичко. Тя отнема по-голямата част от седмицата ви, но не бива да заема повечето ви мисли. На този свят има и други важни неща, върху които да се съсредоточите.

Рак

Забравяте на колко хора им пука за вас. Вие винаги сте този, който тича наоколо, изпълнява поръчки и помага на приятели. Тези хора ви обичат толкова, колкото вие ги обичате. Оценяват ви - дори да не го показват достатъчно.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНАТА РАК Е ИЗУМИТЕЛНА

Лъв

Забравяте, че не трябва да бъдете перфектни. Добре е да го признаете, когато всичко се разпада. Не е нужно да се преструвате, че всичко е наред. Никой няма да ви обвинява, че сте се объркали.

Дева

Забравяте, че животът не е конкуренция с другите или с вас самите. Чудесно е, че искате да се усъвършенствате, но не трябва да превръщате всичко в игра. Добре е, ако сте направили повече вчера, отколкото днес. Добре е, ако сте били по-продуктивни миналия месец от този.

Везни

Забравяте, че добротата не винаги е отговорът. Понякога трябва да сте гръмки за това, което искате. Понякога трябва да бъдете твърди, за да накарате някой да се отдръпне. Понякога се налага да оставите своята вежливост настрана и да застанете на земята.

Скорпион

Забравяте, че никой не обича лъжците. Може да си мислите, че правите услуга на любимите си хора, като ги защитавате от цялата си драма, но всъщност те искат да са до вас. Те искат да слушат. Те искат да знаят какво се случва във вашия свят.

Стрелец

Забравяте, че контролирате собствената си съдба. Ако някой се държи с вас зле, можете да си тръгнете. Ако работата не ви радва, можете да напуснете. Вие сте този, който прави изборите.

Козирог

Забравяте, че с жертва няма да постигнете много. Няма да накарате някой да ви уважава повече. Така само ще станете по-нещастни, така че можете да правите това, което ви прави щастливи. Можете също така да изберете пътя, по-който да тръгнете.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА КОЗИРОГ

Водолей

Забравяте, че сегашната ви ситуация няма да продължи вечно. Начинът, по който се чувствате в момента, е само временен. Той няма да продължи до следващата година и годината след това. Нещата ще се оправят.

Риби

Забравяте, че никой не ви дължи нищо. Никой не трябва да бъде мил с вас, дори и да сте мили с него. Трябва да действате с доброта, защото това ви прави щастливи, защото това е правилният избор за вас, а не защото мислите, че ще ви донесе нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама