Ето какво ще си обещае всяка зодия през 2019


Ето какво ще си обещае всяка зодия през 2019
Снимка: iStock/Guliver

2019 е вече на прага ни и логично започваме да анализираме изминалите 12 месеца. Отбелязваме важните моменти и се учим от грешките си. Другото, което правим в края на годината, са именно плановете за следващата. 2019 е подготвила нещо ново и интересно за всяка зодия. Ето какво ще си обещаят различните зодии в началото на новата година:

Овен: Съсредоточете се върху дългосрочните цели

Както винаги, преливате от творческа енергия, но този път се фокусирайте върху цели, които ще ви отнемат повече време за изпълнение. Да, малките и бързи също са от полза, но е важно да преценявате кое наистина си струва времето и енергията. Така, когато ги постигнете, ще се чувствате много по-удовлетворени.

Телец: Направете едно нещо, което ви плаши... веднъж на всеки три месеца

Вие, Телци, обичате спокойствието и комфорта. Но това често е доста скучно занимание. През новата година излезте от зоната си на комфорт и направете нещо, което ви плаши… на всеки три месеца. Така, когато 2019 си отиде, ще сте преборили 4 от страховете си и ще се почувствате още по-уверени.

Близнаци: Завършете тази книга

Близнаците са противоречиви и често не довършват започнатото. Ето защо това е и тяхната задача през следващата година. Открийте нещата, които не сте завършили: непрочетена книга, недовършен проект, неизяснени отношения... и ги приключете веднъж завинаги.

Рак: Грижете се за себе си по начина, по който се грижите за другите

Може би сте се научили тази година, че когато се пренебрегнете, вие не можете да помогнете на никого - както всяка авиокомпания винаги казва при излитане: поставете кислородната маска първо върху себе си. Това е вашата задача за 2019.

Лъв: Приемете критиката грациозно

Не е нужно да се съгласявате с всеки, който не е съгласен с вас. Всъщност способността ви да вярвате в себе си е една от вашите най-големи силни страни. Но от време на време ще се сблъскате с някой, който просто не харесва това, което правите. Приемете го без драма и продължете напред.

Дева: Бъдете свой собствен най-добър приятел

Имате високи стандарти и можете да ги запазите непокътнати. Но е добре от време на време да си признавате, че сте достатъчно добри и без да се стараете допълнително. Бъдете своя най-добър приятел и се приемайте точно такива, каквито сте.

Везни: Възстановете времето си

Вие, Везни, често се оказвате в компанията на хора, с които наистина не искате да прекарвате времето си. Това е едно от трудните неща в това да бъдеш любим на всички - графикът ти се изпълва с постоянни срещи. През 2019 обещайте да видите истинската стойност на времето си - ценен и невъзобновяем ресурс.

Скорпион: Освободете се от едно недоволство

Вие сте толкова фиксирани, колкото никой друг знак в зодиака. Но през новата година ще трябва да се научите да се отпускате повече. Оставете в миналото отношения, които са ви наранили или напрегнали. Не, няма нужда да прощавате на този човек, но гневът, който държите в себе си, вреди само и единствено на вас.

Стрелец: Не давайте доброволна отрицателна обратна връзка

Вие сте честни и затова вашите приятели вярват, че ще им кажете, ако имат храна между зъбите си, например. Толкова сте свикнали да сте откровени, че не винаги чакате покана за това. Тази година опитайте да задържите по-неприятните мнения за моментите, в който някой ги поиска.

Козирог: Вземете цялата си отпуска

Толкова сте свикнали да работите, че много често оставате с много дни неизползван отпуск. През новата година променете това. Животът не е само работа. Отидете на онази ваканция, за която толкова отдавна планирате.

Водолей: Прочетете статии, с които не сте съгласни

Трудно е да сте прави през цялото време, нали? Но да разглеждате различни гледни точки е начинът да се развивате постоянно. Ето защо през новата година вашата задача ще бъде да разширите полето на мнението си. Това ще се случи с помощта на различни статии, с които не сте съгласни. Прочетете, анализирайте и се опитайте да разберете и тяхната гледна точка.

Риби: Бъдете свой собствен финансов директор

Финансовото ви бъдеще не трябва да бъде толкова трудно за навигация, колкото емоциите ви (казваме го с любов, Риби). Макар парите да са известни като един от най-стресиращите теми, с които хората трябва да се справят, изненадващо е лесно да се прилагат няколко стратегии за запазване на пълнотата на портфейла ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама