ФЛИРТ с колега за 2 зодии в хороскопа за 18 май


ФЛИРТ с колега за 2 зодии в хороскопа за 18 май
Снимка: iStock/Guliver

Интересен ден ни чака днес... най-интересен ще бъде за 2 от зодиите. Те ще се справят с любовни предизвикателства. Ето кои са те и какво ще се случи днес:

Овен

Тишината обича щастието. Днес по-често си припомняйте тази максима преди да разгласите на целия свят колко точно и как сте щастливи. Дискретността също е добродетел. А щастието ще дойде точно от самите вас... и половинката ви, която ще види колко сте спокойни и колко разумно действате. Ще успеете да отметнете някои проблеми, които отдавна ви мъчат и добрият тон ще ви подейства много зареждащо. Обичате половинката си и тя обича вас! Какво по-хубаво за днес? :)

Телец

През този ден не рискувайте да смесвате личните отношения с професионалните. Не споделяйте моменти от личния си живот с колеги, още по-малко с висшестоящи. Също така е добре да устоите на нечий прекалено настойчив поглед на колега. Ще се опита да ви докаже, че наистина има симпатии към вас като непрекъснато ви прави комплименти или ви пише сладки СМС-и. Не отговаряйте и не се забърквайте в нещо, което няма да има хубав край. Със сигурност!

Близнаци

През този ден може да отпуснете юздите. Единственото, за което трябва да се погрижите е вашето собствено удоволствие. Естествено вие много добре знаете кои са границите, които не трябва да...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама